FM 2018'in keşif videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 11.10.2017 - 13:49
Oyundaki futbolcu keşfini nasıl gerçekleştireceğiz?

Menajerlik oyunu deyince artık aklımıza sadece Football Manager serisi geliyor. Her yıl olduğu gibi yenilenmiş bir şekilde karşımıza çıkacak olan serinin yeni oyunu Football Manager 2018 ile ilgili yeni bilgiler de gelmeye başladı. Oyunun resmi kanallarında Scouting sistemi ile ilgili bir video yayınlandı. Oyunun bu videosu ile birlikte yapılan açıklama ise şu şekilde;

Popüler Futbol YouTube kanalı Football Daily’den Joe Thomlinson, Football Manager 2018'de keşif ağınızdan en iyi şekilde nasıl yararlanabileceğinize dair ayrıntılı bir görüntü sunuyor. İster harcayacak yüz milyonlarca avronuz olsun ister hiç bütçeniz olmasın, bu video size takımınız için nasıl en iyi oyuncuyu bulacağınıza dair iyi bir fikir verecek. 

Bu yılki keşif sistemi, gerçek futbol kulüplerinin kullandığı modern tekniklerin benzerini yapabilmek için revize edildi ve daha derinlemesine veri analiz araçları içeriyor. Bu değişiklikleri kullanarak, yöneticiler şöhret için savaşacak. 

FM 2018'in betasına nasıl katılacaksınız?

Önümüzdeki iki hafta içinde, Joe ve Sports Interactive ekibi, 10 Kasım'da oyunun başlamasından yaklaşık iki hafta önce yayınlanacak olan genel beta sürümüne geçtiğimizde daha da fazla özelliği açıklayacak. FM hayranıysanız ve betada olmak istiyorsanız, oyunu ön sipariş vererek betaya katılabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 13:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.10.2017 14:41
en iyi futbol oyunu her oyununda en az 500 saatim var ama arkadaşlarınızla oynamanız lazım öyle çok daha uzun ömürlü bir oyun oluyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
FM 2018'in keşif videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir