Fnatic Dota takımında işler fena karıştı

Uğur Yağan 10.05.2016 - 11:21
Epicenter hezimeti Mushi'nin omuzlarında
Geçen yıl yaşanan hayal kırıklığının ardından takım içerisinde bir çok değişikliğe giden Fnatic; Kecikimba, KyXy, Black^, JoHnNy gibi oyuncuların biletlerini kesmişti. Bu yıl iyi form yakalayan takım, turnuvalardan başarılı sonuçlar almaya başlamıştı.

Yaklaşık bir ay önce kaptan Mushi'nin sağlık problemlerinden dolayı geçici olarak yerine 343 dahil edilmişti. 343 destek oyuncusuydu ve takıma bir taşıyıcı lazımdı. Destek oyuncusu olan Net boşluğu doldurmak için bu geçiş dönemi boyunca taşıyıcı pozisyonuna geçti. 343'ün katılımıyla birlikte takım çok iyi bir seri yakalayarak Dünya sıralamasında ilk sıraya kadar yükseldi.

Herşey fazlasıyla yolunda giderken Mushi iyileşti. Herkes 343'ün takımda kalmasını konusunda hemfikirken kaptanın takıma dönebilmesi için çözüm yolları düşünülüyordu. Mushi, MidOne, Net üçlüsünden birinin takım dışında kalması gerekiyordu.

Fnatic Epicenter:Moskova turnuvası başlamadan bir gün önce Net'e altıncı adam olmayı teklif edince Net takımdan ayrılmayı etti. Kaptanın dönüşüyle herkes takımın Epicenter'daki performansını merak ediyordu.Fnatic, No Diggity ve CompLexity Gaming takımlarına 2-1 lik skorlarla yenilerek turnuvaya veda edince hedefteki isim de Kaptan Mushi oldu.

Fnatic Dota takımında işler fena karıştı
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 22:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.05.2016 16:44
Mushi'yi çıkar gerisi çöp ayrıca iyi sallamışsınız Fnatic hiçbir zaman 1.sıraya yükselebilmiş bir takım değil onu geçtim şu an ilk 20'de yer buluyorsa Mushi gibi bir adam o takımda olduğu içindir.Anlamadığım şey Mushi niye böyle uyduruk takımlarda vasat oyuncularla oynuyor tıpkı Dendi de olduğu gibi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.05.2016 00:29
Bir zamanlar Orange takimi vardi.Kyxy,ohaiyo,net,xtinct,mushi.Ah ah nerde o eski günler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.05.2016 12:55
Benim önümede bu üç ismi koysalar bende Net dışarda kalsın derdim ayrıca bu süreçte fnatic mushi olduğu zamandan daha iyi oynadığı da söylenemez genelde bölgesel turnuvalarda boy gösterdikleri için bir seri yakalıp global olarak zirvelere çıkmış olabilir bu iyiydiler anlamına gelmez. Mushi OYUNCUDUR
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fnatic Dota takımında işler fena karıştı
İlginizi Çekebilir