Focus Home Interactive, isim ve logo değişikliğine gitti

Eren Eroğlu 6.09.2021 - 19:52
Avrupa'nın önde gelen video oyunu yayıncı ve geliştiricilerinden bir tanesi olan Focus Home Interactive, isim ve logo değişikliğine gitti.

Avrupa'nın önde gelen video oyunu yayıncı ve geliştiricilerinden bir tanesi olan Focus Home Interactive, isim ve logo değişikliğine giderken; Deck13 Interactive, StreumOn Studio ve daha yakın zamanlarda Dotemu, The Arcade Crew gibi stüdyoların alınmasından dolayı tüm şirketin tek bir isim altında toplanması hedefleniyor. Marka düzenlemesi ile birlikte isim ve logo değişikliğine giden Focus Home Interactive'in yeni ismi, Focus Entertainment olacak.

Focus Home Interactive, isim ve logo değişikliğine gitti

Daha çok video oyunu yayıncılığıyla öne çıkan şirket, son zamanlarda satın almış olduğu stüdyoları tek ve yapılandırılmış bir çatı altında birleştirerek yeni ve daha sağlam adımlar atmayı hedefliyor. Geçtiğimiz ay, Streets of Rage 4'ün geliştirici ekibi olan Dotemu'yu satın alarak gündeme gelen Focus Home Interactive'in oyun dünyasının ilerleyen safhaları için yeni planları var gibi gözüküyor.

Focus Home Interactive, isim ve logo değişikliğine gitti

Şu andan itibaren Focus Entertainment markası ile anılacak olan şirket, Focus'un tüm faaliyetlerini kapsarken; oyunlarını, ürünlerini, hizmetlerini ve gelir akışlarını çeşitlendirme arzusunu temsil ettiği belirtiliyor. Focus Entertainment'in ayrıca; yenilikçi konseptler, yaratıcı oyunların yanı sıra, video oyunlarının sınırlarını aşacak olan özgün dünyalar vaat eden bir politika desteklediğinden de bahsediliyor. Fransız asıllı şirket, dünyanın dört bir yanındaki oyunculara benzersiz deneyimler sunma hırsını da özellikle vurgularken, yeni isim ve logo değişikliğinin şirkette nasıl bir etki uyandıracağını ve uzun vadede ne tarz değişikliklere gidileceğini hep birlikte bekleyip göreceğiz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 19:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.09.2021 20:44
Yıllaaar yıllaaaar evvelede SquareEnix'in ismi değişmişti. EnixSquare idi SquareEnix oldu. Onun gibiymiş buda :P

-----------------------------------------------

Eskiden Square Soft'u adı. Enix firması ile birleştikten sonra ismi Square Enix olmuştur.
MK Okuru
MK Okuru 7.09.2021 17:02
EnixSquare ismini ilk kez senden duydum :)) Benim bildiğim SquareSoft idi eskiden.
MK Okuru
MK Okuru 7.09.2021 09:30
Eren, o kadar geriye de gitmeye gerek yok hani :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Focus Home Interactive, isim ve logo değişikliğine gitti
İlginizi Çekebilir