Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Focus Home Interactive Vampyr'ın ilk ay ne kadar sattı açıkladı

Ne iyi ne kötü

Focus Home Interactive, Vampyr'ın ilk ay satış rakamları açıkladı

Focus Home Interactive, Haziran ayında PC, Playstation 4 ve Xbox One için çıkış yapan aksiyon RPG oyunu Vampyr'ın ilk ay tüm platformlardaki satış rakamlarını açıkladı.

Vampyr ilk ay ne kadar sattı

Life is Strange serisi ile bilinen oyun stüdyosu DONTNOD tarafından geliştirilen, Vampyr ilk ay dünya çağında, tüm platformlarda 450 bin kopya satış sayısına ulaştı. Vampyr'ın yapım maliyetinin 10-15 milyon euro arasında olduğu açıklanmıştı. Vampyr'ın dağıtımcısı Focus Home Interactive, 500 bin ile 1 milyon arası ilk ay satışının kendileri için başarı olacağını belirtmişti. DONTNOD stüdyor'nun bu hedefe yaklaştığını söyleyebiliriz. DONTNOD stüdyo tepe yöneticisi OSkar Guilbert açıklanan ilk ay kopya satış sayısının ardından Twitter üzerinden bir tebrik mesajı paylaştı. Çok gururlu olduklarını, ve tüm yapımcı ekibe teşekkür ettiğini belirtti.

Geçtiğimiz hafta Vampyr'ın pek çok hatasını düzelten bir güncelleme yayınlanmıştı. Özellikle oynanış ve kontrol mekaniklerinde bir takım iyileştirmeler son güncelleme ile gelmişti. Oyunun menüsü ve oyuncu dışı karakterlerin davranışlarındaki bazı oyun hatalarında da düzeltmeye gidilmişti.

Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (3)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

B
Bilgekhan Rün Ustası

Güzel oyundu şüphesiz ancak bir sürü eksiği vardı yine de ve Türkiye fiyatı 200 tl olması kötü oldu ki bir sürü AAA oyun ortalama oyun fiyatlarının bile aşağısında çok kez satılmıştı. Bu iki politika satış sayısının daha az olmasına sebep oldu bence. Tam bir açık dünya işlenebilseydi, Londra'nın o tarihteki havası mimari ve atmosfer olarak daha iyi işlenebilseydi, mekanikler de aynı şekilde, daha başarılı bir oyun olabilirdi

0 puan
MO
MK Okuru

200 tl aşa yukarı 50 dolar yurt dısında ve yurtdısındaki insanlar için çok uygun bi fiyat şu zihniyetten cıkın artık ıyun ucuz bizim paramız değersiz anlayın sunu artık

0 puan
MO
MK Okuru

Şu atmosferi ve oyun mekaniklerini biraz daha iyi yapsalardı çok daha iyi olacaktı

1 puan