Foo Fighters konserinde beklenmedik bir şarkı

Mehmet Atilla Turan 21.08.2017 - 15:05
Kasten trollük mü yoksa Dave Grhol cidden parçayı seviyor mu?
Japonya'da devam eden Summer Sonic Festival, her türden grup ve sanatçıyı ağırlıyor. İçinde Foo Fighters gibi köklü rock grupları bulunurken Rick Astley gibi 1980'lere damgasını vurmuş önemli sanatçılar da sahneye çıkıyor. Foo Fighters'dan Dave Grhol ve Rick Astley, Summer Sonic Festival'de karşılaşmayı ve düet yapmayı planlamıyordu. Fakat bu gerçek oldu.

Foo Fighters, kendine ait bölümün bitmesine yakın Rick Astley'i sahnesine ağırladı. Aniden ortaya çıkan Rick, beklenmedik bir şekilde enerji doluydu ve bu Dave'in gözlerinden kolayca okunabiliyordu. Beraber çalmak için 80'lerin popüler parçası olan "Never Gonna Give You Up"ı düet olarak söylediler. Konsere para verenler ise hem harika bir birleşimi görürken, bir nevi "RickRoll"lenmek için para vermiş oldular.



"Tanışalı iki dakika oldu!" diye belirten Dave, sadece arkada ritme yardımcı oldu. Rick Astley'in enerjisi de göründüğü gibi yerindeydi. Foo Fighters, bu yıl sonuna doğru yeni bir albüm çıkarmayı planlıyor. Olayları takip etmek için Foo Fighters'ın resmi Twitter hesabını takip edebilirsiniz.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 02:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
Foo Fighters konserinde beklenmedik bir şarkı
İlginizi Çekebilir