Football Manager 2021 Xbox Edition çıkış tarihi belli oldu

Özgür Deveci 20.11.2020 - 11:44
Sports Interactive tarafından geliştirilen ve SEGA tarafından yayınlanacak olan Football Manager 2021'in Xbox Edition çıkış tarihi belli oldu.

On yılı aşkın bir süreden sonra ilk defa Football Manager oyunu Xbox platformu için piyasaya çıkacak. Football Manager'ın resmi Twitter hesabından yapılan bir paylaşımla oyunun Xbox Edition için çıkış tarihi doğrulandı. Oyun, 1 Aralık 2020 tarihinde Xbox One, Xbox One X, Xbox One S, Xbox Series X, Xbox Series S ve Windows 10 işletim sistemine sahip PC platformları için yayınlanacak. Xbox konsolları için uyarlanmış kullanıcı arayüzü ile futbolda zirveye giden yolda ilerleyebilirsiniz.

Football Manager 2021 Xbox Edition, aynı Xbox Live profilini kullanarak Xbox konsolunuzla herhangi bir Windows 10 PC arasında ilerleyişinizi sorunsuzca aktarmanızı sağlamak için Microsoft'un Play Anywhere teknolojisinden yararlanıyor. Ayrıca oyunun Xbox Smart Delivery sisteminde yer aldığını da hatırlatalım. Bu sistemle birlikte Xbox One platformu için satın aldığınız bazı oyunları Xbox Series X'e geçtiğinizde de ücretsiz bir şekilde indirip oynayabileceksiniz.

Football Manager 2021 Xbox Edition çıkış tarihi belli oldu

Football Manager 2021 Xbox Edition, 1 Aralık'ta piyasaya çıkacak

Football Manager, FM 2021 Xbox Edition ile 2007'den bu yana ilk defa Xbox'a geri geliyor. Xbox kumandasıyla tam optimizasyon için dikkatli bir şekilde yeniden tasarlanan oyun, Microsoft'un Play Anywhere teknolojisini destekliyor. Bu sayede konsolda başladığınız kariyerinize bir Windows 10 PC üzerinden devam edebileceksiniz. Xbox One'a ek olarak FM 21 yeni nesil konsollarımızdan Xbox Series X ve Xbox Series S için de yayınlanacak.

Menajer, her futbol kulübünün kalbidir. Football Manager 2021'de dinamik ve gerçek menajerlik deneyimleri ve daha iyi ayrıntılar, üzerinizdeki bu ilgiyi elit statüsüne ulaşmanız için gereken tüm araçlarla donatarak daha önce hiç olmadığı kadar yeniliyor. Oyun ilk olarak 24 Kasım'da Steam ve Epic Games Store aracılığıyla PC için piyasaya çıkacak. Oyunu Steam ve Epic Games Store üzerinden %10 indirimle 224,10 TL fiyat etiketiyle ön sipariş verebilirsiniz.

Son olarak oyunun Xbox Edition için yayınlanan tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 10:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
Football Manager 2021 Xbox Edition çıkış tarihi belli oldu
İlginizi Çekebilir