For Honor şimdi bedava oynanabilir

Taylan Bal 1.08.2023 - 14:56
Ubisoft'un 2017 yılında piyasaya sürdüğü For Honor bir hafta boyunca ücretsiz olarak oynanabilecek.

Ubisoft'un Vikinglerle Şövalyelerin ve Samurayların karşı karşıya geldiği çok oyunculu yakın dövüş oyunu For Honor'ı hatırlayanlarınız var mı? Bir süredir göz atmadığımız bu oyunla ilgili bugün işinize yarayacak birkaç gelişme yaşandı. Birincisi, evet, oyun hala aktif (hatta Wu Lin ve Outlanders gibi iki yeni faction eklenmiş durumda), ve ikincisi, bir hafta boyunca ücretsiz oynanabilir olarak karşımıza çıkıyor.

Ubisoft'un popüler oyunu For Honor ücretsiz oldu

For Honor oldukça ilginç bir oyun. 2015 yılında duyuruldu, 2017'de piyasaya sürüldüğünde oldukça iyiydi ancak çok çabuk düşüşe geçti. Oyunun piyasaya sürülmesinden altı ay sonra, nerede yanlış gittiğine dair yabancı forumlarda detaylı For Honor incelemeleri de yapılmıştı.

For Honor tam tamına altı yıl sonra, sadece Steam'deki ortalama eşzamanlı oyuncu sayısı 3,000 civarında dolaşıyor ki, bu yaşta bir oyun için kötü sayılmaz ve bu toplamın sadece bir parçası olarak karşımıza çıkıyor. For Honor aynı zamanda Epic Games Store, Ubisoft ve oyun konsollarında da bulunuyor. Bu, güzel bir geri dönüş hikayesi ve Ubisoft için mütevazi ama çok gerekli bir parlak nokta olarak görünüyor. Bu şekilde yenilikler ile ilerleyerek eski güzel günlere geri dönmeyi planlıyorlar.

Savaşçıların savaşı For Honor, yeni fırsatlarla geri döndü

Bu durum bizi şu noktaya getiriyor: For Honor şu anda bir haftalığına ücretsiz olarak oynanabilir durumda ve aslında dün başladı ve 3 Ağustos'a kadar sürecek. Ücretsiz hafta boyunca oyun tüm platformlarda ve dünya genelindeki PC mağazalarında mevcut, ancak platforma göre değişen birkaç talihsiz istisna da bulunuyor. Detaylı olarak araştırarak farklılıkları dilediğiniz gibi öğrenebilirsiniz.

Eğer kafaları ezmek ve yüzleri paramparça etmekten keyif alırsanız ve ücretsiz haftayı takiben vahşi bir şekilde savaşmaya devam etmek isterseniz, şu anda For Honor'ı ucuza alabilirsiniz. Hem Steam hem de Epic'de tüm sürümleri %80 indirimli şekilde satılıyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 10:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
For Honor şimdi bedava oynanabilir
İlginizi Çekebilir