Foregone erken erişime açıldı

Berat Darıcı 4.03.2020 - 17:04
2D aksiyon platform oyunu Foregone, Epic Games Store üzerinden erken erişime açıldı. Oyunun konsol sürümleri de geliştirilmekte.

Kanada merkezli Big Blue Bubble tarafından geliştirilen ve yayınlanan aksiyon platform oyunu Foregone, Epic Games Store'da erken erişime açıldı. 2019 yılında duyurulan oyunun 2021 yılında Steam için de çıkış yapması planlanıyor.

2D oyunda hançerler, kılıçlar ve silahlar sizleri bekliyor. Kılıç ile silah arasında hızlı geçiş yapabildiğiniz oyunda öldüğünüz zaman karakteriniz ya da ilerlemeniz sıfırlanmıyor. Fakat topladığınız paranın bir kısmını kaybediyorsunuz. Neredeyse benzer her 2D oyunda bulunan yerden kayarak kaçınma ve düşman arkasına geçme mekaniği bu oyunda da bulunmakta.

Oyunda çeşitli özelleştirmeler yapabiliyorsunuz, oyunun erken erişiminin başlamasıyla beraber 3 yakın 3 adette uzak mesafeli silah bulunuyor. Oyunda pek çok zırh ve aksesuar çeşidi de bulunmakta. Silahlar birbirinden farklı hissettirmeyi başarmış. Farklı atış hızları ve farklı hasarları bulunmakta. Menzilli silahlar ile havaya zıpladığınızda da ateşleme yapabilirsiniz. Silahlar en yakındaki düşmana otomatik olarak hedef almakta.

Foregone erken erişime açıldı

Foregone ile boss dövüşlerine doyacaksınız

Oyunda pek çok boss bulunmakta. Bossların özel yetenekleri ve efektleri de var. Oyunun konsollar için 2020 yılı içerisinde çıkış yapması planlanıyor. Silah ve zırhlarınızı geliştirebiliyorsunuz. Oyunda özelleştirilebilir yeteneklerin bulunduğu beceri ağacı da var.

Big Blue Bubble kurucusu ve CEO'su “Foregone, hikayesi ve oynanışıyla geliştirmekten çok zevk aldığımız bir oyun oldu. Bu yüzden tüm dünyaya oyunumuzu tanıtmaktan heyecan duyuyoruz.” diyerek sözlerine devam etti. “Foregone, stüdyomuz için çok büyük bir başarı. Uzun zamandır yapmak istediğimiz türün özeliklerini koruyan ama yenilikler de getiren bir oyundu.” dedi.

Oyunun sistem gereksinimleri tahmin edebileceğiniz gibi oldukça düşük. Önerilen olarak 8GB RAM, GTX 660 Ekran kartı ve 3.0 GHz hızlarında bir Intel Core i5 işlemci yeterli geliyor. Oyunun minimum sistem gereksinimleri ise 4GB RAM ile başlayıp 2.5 GHz hızlarında bir Intel Core i3 işlemci ile devam ediyor.

Epic Games Store üzerinde 39 TL fiyat etiketi ile satılan oyunun resmi web sitesine buraya tıklayarak gidebilirsiniz. Oyunun Steam sayfasını da buraya bırakıyorum. Erken erişimin başlaması adına paylaşılan tanıtım videosunu ise aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Curse of the Dead Gods erken erişime açıldı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 14.05.2024 05:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
Foregone erken erişime açıldı
İlginizi Çekebilir