Fortnite'ın 4. Sezon'unda süper kahraman teması göreceğiz

Hürkan Çalışkan 26.04.2018 - 18:40
Fortnite oyuncularını sevindirecek haber geldi.

Fortnite dördüncü sezonunda süper kahraman temasına sahip olacak. Fortnite oyununun geliştiricisi Epic Games, Twitter’da yapılan bir duyuruda dördüncü sezonun yakında geleceğini belirtti.

Fortnite 4. Sezon'u süper kahraman temasına sahip olacak

Önümüzdeki sezonun savaş teması süper kahraman olabilir

Battle Royale oyunları arasında önemli bir yere sahip olan Fortnite için Epic Games boş durmuyor. Duyuru oldukça sade olmasına rağmen, aslında gelecek sezonda görebileceğimiz şeylere işaret ediyor olabilir. Duyuru içinde en çok dikkat çeken kısım, posterin sağ tarafında rahatlıkla görülen bir süper kahramanın yer alması oluyor. Bu önümüzdeki sezonun savaş teması ile ilgili olabilir. 

Diğer bir ilgi çeken kısım ise, geçtiğimiz günlerde oyunun içerisinde görülen ve oyuncular arasında tartışma konusu olan kuyruklu yıldız ile ilgili bir ipucu olabilir. Postere genel olarak bakıldığında, gökyüzünde ilerleyen bir meteor’a benzetilebilir. Ancak yine de, bu bize geliştirici Epic Games’in bir şakası olabilir. Ayrıca bu havada uçan bir süper kahramana da benzetilebilir.

Son olarak Fortnite için dördüncü sezonun tam olarak ne zaman geleceği ile ilgili net bir bilgi yok. Ama önümüzdeki dönemde hem sinema hem de oyun dünyasında bolca süper kahraman göreceğiz gibi duruyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 08:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2018 22:07
İnanmayacaksın ama ben bunu tahmin etmiştim
HYU
HYU 28.04.2018 09:27
Bende inanamadım sana
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fortnite 4. Sezon'u süper kahraman temasına sahip olacak
İlginizi Çekebilir