Fortnite: Battle Royale'de binlerce oyuncu banlandı

Hakan Hervenik 6.10.2017 - 11:05
Epic Games büyük önlemler alıyor.

Geçtiğimiz günlerde hileciler ile başı derde giren Sledgehammer'ın yanına şimdi Epic Games de katıldı. Fortnite: Battle Royale oyuncularının büyük çoğunluğundan gelen şikayetlerden dolayı Epic Games, büyük önlemler alınacağını belirtti.

Fornite'da binlerce oyuncu banlandı

Fornite community lideri Nathan Mooney yaptığı açıklamada, " Fortnite: Battle Royale gibi PvP oyunları rekabetçi yönü yüzünden oynuyoruz. Oyun içerisinde yaşadığımız stresli anlardan zafere ulaşmanın verdiği his için oynuyoruz. Ve bir de hileciler var, 360 derece headshotlar, gayet iyi biliyoruz." dedi ve ekledi "Sürekli olarak hileye kullananlara ve bu hileyi üretenlere karşı savaşıyoruz. Bu süreçte ise hile kullananları oyundan uzaklaştırmak için bütün imkanlarımızı kullanıyoruz. Oyuncularımızın iyi bir oyun deneyimi yaşaması bizim her zaman önceliğimiz. Ne yaptığımız hakkında fazla bilgi vermek istemiyorum. Ancak, elimizden geleni yapıyoruz. Binlerce oyuncu banlandı ve burada duracak değiliz."

Fortnite: Battle Royale, önümüzdeki günlerde oyuna karakter gelişim sistemi ekleyecek. Bu sayede sıradan hilecilerin önüne geçilmiş olacak. Son olarak hilecilere seslenen Mooney " Oradaki inatçı troller için söylüyorum, yolumuza devam edip bir sonuca varacağız" dedi.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 10:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.10.2017 17:44
Ben oyunu ps4 de aldım (full version) ve çok memnunum fakat malzemeler çok nadir (silah yapmak için) biraz fazlalastırın cünkü bunun dengesini saglayamasanizda ben oyunu seviyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.10.2017 11:11
Ps4 de pubg olmamasından yararlanıp kendi çaplarında patlama yarattılar... Çok beğendiğimi söyleyemeyeceğim, crafting vs gereksiz ekleme olmuş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.10.2017 15:12
Zaten böyle oyunlarda neden karakter gelişimi olmadığına anlam veremem. O kadar mücadelenin sonunda karakteri geliştiremedikten sonra oynanan maçların, alınan zaferlerin, skorların pek bir anlamı kalmıyor. Güç olarak değil belki ama en azından kozmetik olarak karakterler geliştirilebilir olmalı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fortnite: Battle Royale'de binlerce oyuncu banlandı
İlginizi Çekebilir