Fortnite oyuncuları için oyunda bu sefer de OHAL ilan edildi

Furkan Güler 27.04.2018 - 02:15
Olağanüstü hal, bu sefer Fortnite'ı vurdu.

Battle Royale klasmanında en çok oyuncuya hitap eden Fortnite tarafından oldukça ilginç gelişmeler yaşanıyor. Oyunculara oyun içinde oyun hazırlayan Epic Games'in, oyunun haritasında bulunan bir bölgeye meteor düşüreceği söyleniyor. Bu sebepten dolayı oyunda yer alan TV'lerde uyarı mesajı yayınlayan geliştiriciler, bir bakıma oyunda OHAL ilan etmiş durumda. Tüm oyunculara uyarıda bulunan geliştiriciler, eğlenceli bir yol ile oyuncularla dalga geçiyor diyebiliriz.

Fortnite'a OHAL geldi

Fortnite geliştiricileri, oyuncular için oyunda OHAL ilan etti

Oyunun içerisinde bulunan TV'lerde yayınlanan acil durum mesaj görseli

Tilted Towers adını alan bu bölge, oynanış mekaniklerine pek uymadığından geliştiriciler bu bölgede değişikliğe gidecek. Değişiklik olacağını dört hafta önce açıklayan geliştiriciler, bu değişikliği eğlenceli bir yol ile yapmak istemiş olabilirler. İlk olarak PC platformuna çıkan yapım, daha sonrasında konsol platformlarına gelmişti. Bu sayede oyuncu sayısını katlayan oyun, son olarak mobil platforma gelerek oyuncu sayısı açısından kırılması zor rekorların altına imzasını attı.

Sona geldiğimizde oyuna gerçekten meteor mu düşecek? Yoksa değişiklik normal yollardan mı gerçekleşecek? Bunu zamanı geldiğinde göreceğiz. Fakat geliştiricilerin oyuncular ile güzel bir yoldan iletişim kurduğunun altını çizelim.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 11:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2018 18:44
bize normal böyle şeyler alıştık :d
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fortnite geliştiricileri, oyuncular için oyunda OHAL ilan etti
İlginizi Çekebilir