Fortnite oyuncularını üzecek haber, geliştiricilerden geldi

Hürkan Çalışkan 18.04.2018 - 17:21
Oyuncuların favori silahı, oyundan kaldırılıyor.

Fortnite’ın yeni güncellemesi 3.5.2 yakında oyuncuların karşısına çıkacak. Güncellemenin önemli kısmı ise çoğu oyuncunun tepkisine neden olan ve adaletsiz olduğu düşünülen Güdümlü Füze’nin oyundan kaldırılması oldu. Epic Games, Reddit’te yazılan yazıda, ‘’Güdümlü füze konusunda birçok geri bildirim aldık. Silahın gücü ve adaleti konusunda endişelerinizi paylaşıyoruz. Bu yüzden sonraki  adımlarımızı belirlerken, Güdümlü Füze’yi bir kasanın içine kilitledik.’’ dedi. 

Fortnite'ın güdümlü füzesi oyundan kaldırıldı

Ancak, güdümlü füzenin Fornite oyunundan kaldırılması ilk kez gerçekleşmiyor. Yapılan son bir kaç güncelleme içerisinde, güdümlü füze silahının animasyonunda yaşanan bir problemden dolayı, daha önce de oyundan kaldırılmıştı. Epic Games geliştiricileri, sorunu çözene kadar da silahı oyuna dahil etmemişti. Geliştirici, yazıda 3.5.2 güncellemesi ile ilgili bazı detayları da paylaştı. Oyunda oyuncuların sağa sola göz atarken yaşanan bazı hata ve sıkıntıları düzelttiklerini, silah değiştirme sürelerinde değişiklikler gerçekleştirildiğini belirtti. Bu durum, düşük hızlı ateşleme silahları arasında hızlı değişim yapılabilmesi için  çeşitli dengeleme ve düzeltmeleri içeriyor. Sniper, Crossbow, altı patlar, Pompalı, Roket fırlatıcı gibi silahların gelecek güncellemeler ile animasyonlarının geliştirilmeye devam edileceği belirtiliyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 21:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2018 22:48
pubg nin fortnite a nazaran eksilerinden biride bu fortnite ın yapımcıları oyuncuları dinleyerek hareket ediyor pubg nin tek yaptığı şey yeni map biraz daha yeni map daha fazla yeni map birazda skin
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2018 13:12
ne güzel kimsenin kimseyi aşağılamadığı yorumlar :) birbirine hak verenler çok azaldı :)
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2018 10:24
Aynen kardeşim H1z1 e döndü sen merak etme Ubisoft battle royale oyunu çıkaracak bak gör çok daha kaliteli olur Pugb den.Çunkü The divisonu yapan kişiler yapiyor grubun adi neydi unuttum .
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fortnite oyuncularını üzecek haber, geliştiricilerden geldi
İlginizi Çekebilir