Infınıty War filminin kötüsü Thanos, Fortnite oyununda nerf yedi

Hürkan Çalışkan 9.05.2018 - 14:44
Büyük güce sahip Thanos oyunda nerf yedi.

Avengers Infınıty War filminin gişe de rekorlara doymadığı bugünlerde, Fortnite oyununa da misafir olan filmin kötü karakteri Thanos’un gücü düşürüldü.

Infınıty Gauntlet’e sahip olan, büyük güce de sahip oluyor

Fortnite geliştiricisi Epic Games, oyunda belirli bir süre misafir olacak Thanos’un güçlerini kısa süre önce yayınlanan güncelleme ile azalttığını belirtti. Geliştirici, Thanos’un daha önce 300 olan kalkan kapasitesini 200’e düşürdü. Aynı zamanda Thanos tarafından kullanılan Infınıty Gauntlet’in lazer ışınlarının gücünü de 15’ten 12’ye düşürdü. Ancak buna karşılık geliştirici, Thanos’un maximum sağlığını 700’den 800’e yükseltti. Epic Games topluluk koordinatörü, Reddit’te de bahsi geçen değişiklikleri doğruladı.

Bildiğiniz gibi Thanos ve Infınıty Gauntlet etkinliği Fortnite oyununa dün eklenmişti. Etkinliğin başlamasından yaklaşık bir gün sonra Thanos nerf yemiş oldu. Battle Royale oyunları arasında kendine özel tarzı ile fark yaratmayı başaran Fortnite, şu ara vizyonda da oldukça başarılı olan Avengers Infınıty War filminin kötü karakteri Thanos’u oyunda bir süre misafir ederek, stratejik anlamda rakiplerinin bir adım önüne geçmiş oldu.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 06:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
 Fortnite oyununa misafir olan Thanos'un gücü düşürüldü
İlginizi Çekebilir