Fortnite Star Wars crossover etkinliği başladı

Murathan Özlü 3.05.2022 - 19:59
Dünya Star Wars günü öncesinde Fortnite Star Wars crossover etkinliği başladı, eski ve yeni içerikler barındıran etkinlik 17 Mayıs'a kadar sürecek.

Fortnite Star Wars crossover etkinliği bugün başladı. Etkinlik kapsamında, Kylo Ren, Rey, Finn, Stormtrooper ve Boba Fett kostümleri 17 Mayıs'a kadar Fortnite mağazasında yer alacaklar. Etkinlik boyunca oyuncular, bir çeşit görev zinciri olan "Stoırmtrooper Training" görevleri ile ikonik Star Wars araçlarına binecek ve ışın kılıçları ile savaşabilecekler.

Fortnite Star Wars crossover etkinliği Obi Wan Kenobi dizisine gönderme yapıyor

Dünya Star Wars günü öncesinde başlayan Star Wars etkinliğinde, oyuncular serinin ikonik ışın kılıçlarını kullanabilecekler. 27 Mayıs'ta yayınlanacak olan Obi-Wan dizisine gönderme yapan etkinlk fragmanında, Luke Skywlaker, Kylo Ren, Obi Wan Kenobi ve Wace Mindu'ya ait ışın kılıçları ve dövüş mekanikleri gösteriliyor.

Fortnite Star Wars crossover
Etkinlik boyunca aktif olacak 5 görevin tamamını bitiren oyunculara İmparatorluk Bayrağı hediye edilecek. Ayrıca oyuncular, hem yeni hem de eski Fortnite haritasında işaretlenemiş Stormtrooperları bulmaları durumunda  E-11 Blaster Rifle silahını alabilecekler. 

Fortnite leaklerı ile meşhur iFireMonkey Twitter hesabı ise, bugün paylaştığı görselde Fortnite'a gelecek bir sonraki karakterin Wanda Maximoff olacağını iddia etti ve karakterin oynanış görsellerini paylaştı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 15:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fortnite Star Wars crossover etkinliği başladı
İlginizi Çekebilir