Fortnite ve Jujutsu Kaisen Crossover'ıyla hayranlar heyecanlanıyor

Taylan Bal 4.08.2023 - 12:56
Fortnite, popüler manga ve anime Jujutsu Kaisen ile gerçekleştireceği iş birliğini resmi olarak doğruladı.

Bu duyuru, bir sızıntı sonucu Jujutsu Kaisen karakteri kozmetik ürünlerinin battle royale oyununa geleceğinin ortaya çıkmasının ardından yapıldı.

Fortnite resmi olarak Jujutsu Kaisen Crossover'ını doğruladı

2017 yılında piyasaya sürülen Fortnite, çeşitli markalar ile benzersiz iş birlikleri gerçekleştirdi. Son olarak, Futurama ile iş birliği yaparak, hayranların favori üçlüsü Fry, Leela ve Bender'a dayanan kostümleri ve Bendy's Shiny Metal Raygun adlı özel bir silahı tanıttı. Epic Games'in oyunu daha önce Marvel, Disney ve birçok animasyon stüdyosuyla iş birliği yaparak oyun içinde karakterlere de yer vermişti.

Yaklaşan iş birliği kapsamında Fortnite, Jujutsu Kaisen kostümlerini oyuna ekleyeceğini duyurdu. Twitter üzerinden paylaşılan bir videoda, oyun iki karakterin duvara gölge kuklaları yaparken gösterildi, ardından bu gölgeler lanetli yaratıklara dönüştü. Duvar daha sonra kırılarak büyücü kahramanlar Satoru Gojo, Megumi Fushiguro, Yuji Itadori ve Nobara Kugisaki ortaya çıktı. Ek olarak Fortnite, takip eden bir tweet'te Jujutsu Kaisen iş birliğinin 25.30 sürümünde sunulacağını belirtti, bu da muhtemelen önümüzdeki hafta yayınlanacak demek.

Birçok Fortnite hayranı, kostümler için heyecanlarını dile getirerek, favori Jujutsu Kaisen karakterlerini oyunda oynamayı sabırsızlıkla beklediklerini paylaştı. Diğerleri ise Demon Slayer ve Chainsaw Man gibi diğer anime iş birlikleri için istekte bulunmaya devam etti.

Fortnite ve Jujutsu Kaisen iş birliği merak uyandırıyor

Fortnite'un Jujutsu Kaisen iş birliği, anime ikinci sezonunun prömiyer yapmasıyla zamanlama açısından oldukça uygun. Bu sezonun bir bölümü Gojo'nun geçmişine odaklanıyor. Oyun henüz güncellemede özel Jujutsu Kaisen temalı kozmetik ve silahlar içerip içermeyeceğini açıklamamış olsa da, fragmanda Yuji'nin lanetli enerjisini ve Nobara'nın metal çekici ve çivilerini kullanırken görülüyor.

Bazı sızıntılara göre, battle royale oyununun gelecekte daha eğlenceli iş birlikleri yapması da planlanıyor. Ancak bunların çoğunun henüz çıkış tarihi bilinmiyor. Bunlardan biri olan Fortnite x Doctor Who iş birliği hala geliştirme aşamasında ve bu yılın ilerleyen dönemlerinde çıkması bekleniyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 17:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fortnite ve Jujutsu Kaisen Crossover'ıyla hayranlar heyecanlanıyor
İlginizi Çekebilir