Fortnite yanlışlıkla çapraz platforma izin verdi

Hakan Hervenik 19.09.2017 - 10:08
Epic Games'in hatası Reddit kullanıcısının gözünden kaçmadı.

Çapraz platform çoğu oyuncunun hayalidir. PlayStation, Xbox ve PC'de bulunan bir oyunu ortak bir sunucuda oynamak gerçekten hoş olurdu. Çoğu oyun şirketi bunu denemiş olsa da her zaman bir pürüz çıkmıştı. Fortnite ise geçtiğimiz hafta sonu sunucularından kaynaklı bir hata yüzünden çapraz platforma yanlışlıkla izin verdi.

Fortnite yanlışlıkla çapraz platforma izin verdi

İlk olarak Reddit kullanıcısı "PRE_-CISION-_" tarafından keşfedilen sorun ise şu şekilde gerçekleşti: PlayStation 4 üzerinde Fortnite'ın yeni modu olan Battle Royale oynayan kullanıcı "zCypher Nine" isimli bir kullanıcı tarafından öldürülüyor. İşin garip kısmı ise PSN isminizi arasında boşluk ile yazmanız imkansız. Bu olaydan sonra Xbox One'ını açan PRE_-CISION-_, Xbox Live'da aynı kullanıcıyı buluyor. Kendi yazdığı Reddit yazısında da ayrıntılı bir şekilde anlatılmış ve Twitch klipleri de kullanılmış.

PlayStation 4 ve Xbox One çapraz platformu neredeyse imkansız. Özellikle Sony'nin tutumları yüzünden. Epic Games'in PC ile çapraz platform yapması tamamen rastlandı. Ancak, Epic Games konu ile ilgili yaptığı açıklamada PlayStation 4 ve Xbox One çapraz platformun yanlışlıkla gerçekleştiğini doğruladı.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 18:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.09.2017 13:28
Belki de Japon PSN ismi olabilir. Onlar oyunlarda görünen kullanıcı adlarını değiştirebiliyorlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
Maxpayne53
Maxpayne53 19.09.2017 11:21
Yanlışlıkla nasıl gerçekleşebiliyor. Dalga geçiyorlar heralde.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fortnite yanlışlıkla çapraz platforma izin verdi
İlginizi Çekebilir