Fortnite'a PUBG modu geliyor

Hakan Hervenik 13.09.2017 - 15:11
Battle Royale modu şimdi de Fortnite'a geliyor.

Epic Games bugün yaptığı duyuruda third-person aksiyon oyunları Fortnite'a Battle Royale modunun ekleneceğini belirtti. 26 Eylül'de geleceği belirtilen mod için aynı zamanda birden çok yeni görsel yayınlandı. PUBG'de olduğu gibi 100 oyuncunun birbiri ile mücadele edeceği modda devasa bir haritada bulunuyor.

Fortnite'a Battle Royale modu geliyor

Fortnite'ın inşa etme özelliği, yıkılabilir çevre güzel bir PvP modunda karıştırılacak. Ortaya çıkacak sonucu merakla bekliyoruz. Sona kalan oyuncunun kazanacağı mod hakkında ise fazla bilgi verilmedi. Hangi silahlar yer alacak, veya araçlar eklenecek mi bilinmiyor. Sonuçta Fortnite'da silahlar nadirliğine göre daha güçlü ve herhangi bir araç bulunmuyor. Oyuncuların ne inşa konusunda ise neler ile sınırlı kalacağı merak konusu.

Çıkışından kısa bir süre sonra 1 milyon oyuncuya ulaşan Fortnite, bu başarının sonrasunda oyunculara "Survive the Storm" isimli bir mod sunmuştu. Call of Duty'nin zombi moduna benzerlik gösteren bu mod, içerisine inşa mekaniklerini de koyup güzel bir oynanış sunmuştu.

Fortnite, PC, Mac, PlayStation 4 ve Xbox One için mevcut. Yayınlanan devasa harita görüntüsünü ve videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Fortnite'a PUBG modu geliyor

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 11:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fortnite'a PUBG modu geliyor
İlginizi Çekebilir