Fortnite'ın çıkış fragmanı yayınlandı

Hakan Hervenik 26.07.2017 - 11:51
Fortnite ile yaratık öldürmeye ve kalenizi kurmaya hazır mısınız?
Uzun süredir geliştirilen Fortnite sonunda erken erişime açıldı. Hem savaşıp hem kaleler inşa ettiğimiz Fortnite, çok başarılı bir TPS oyun olacağını daha çıkmadan belli etmişti. Oyunun erken erişime açılması ile birlikte, yeni bir fragman yayınlandı. Yayınlanan bu fragmanda oyunun dövüş mekanikleri ve inşa etme sistemi ön planda. Fortnite'ı bilmeyenler için, oyun co-op sandbox hayatta kalma oyunu. Epic Games ve People Can Fly tarafından geliştirilen Fortnite, kesinlikle denenmesi gereken bir oyun.

Fortnite'ın çıkış fragmanı yayınlandı
Zamanında Epic Games'de çalışan Cliff Bleszinski tarafından 2011 yılında Spike Video Game Awards'da duyurulan oyun, o zamandan beri sessizliğe gömülmüştü. Bu yılın başında tekrar ortaya çıkan oyun bize 25 Temmuz'da erken erişime açılacağını ve 2018'de de full sürümünün hazır olacağını belirtmişti.

E3 2017'de de oyunun büyük bir parçasını görmüştük. İnşa mekanikleryle ve birden fazla karakterin dövüş mekanikleriyle bizi etkilemeyi başaran Fortnite, meraklısına güzel zamanlar geçirtebilir. Playstation 4, Xbox One, PC ve Mac için erken erişime açılan oyunun yeni fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 12:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
xLoodan
xLoodan 26.07.2017 17:22
BENCE tutmayacak.Tabi bu erken erişim sürecinde ne kadar geliştireceklerine bağlı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fortnite'ın çıkış fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir