Fortnite'ın ilk gün satışları dudak uçuklatıyor

Ersin Kılıç 31.07.2017 - 13:28
Erken erişime açılan oyun ilk günden devasa bir satış rakamına ulaşmış
Epic Games'in 2011 yılında duyurusunu gerçekleştirdiği ve o zamandan beri geliştirme aşamasında olan oyunu Fortnite, geçtiğimiz günlerde erken erişim sürümü ile çıkışını yaptı. Önümüzdeki yıl tam sürüm çıkışını da gerçekleştirecek olan oyu, erken erişim süreci ile birlikte büyük bir başarıya da imza attı.

İnşa etme, koruma, craft ve aksiyon dinamiklerini bir araya getiren oyunun ilk gün satışlarının 500.000'den fazla olduğu açıklandı. Oyunun kreatif yönetmeni olan Darren Sugg, kendi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile bu satış rakamına ilk 24 saat içerisinde ulaşıldığını doğruladı.

Oyunun potansiyeli ve aldığı yorumlara baktığımızda muhtemelen bu satış rakamı çok daha yukarıya çıkmış olmalı. Oyunun erken erişim sürümünün geçtiğimiz hafta çıktığını düşünecek olursak muhtemelen 1 milyon barajı civarına konumlanmış olduğunu da tahmin edebiliriz. Fortnite'ın nasıl bir oyun olduğunu merak ediyorsanız, aşağıdan oyun hakkında yapmış olduğumuz videoya göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 23:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.07.2017 16:54
Nasıl bir oyun olduğunu merak ediyorum ve daha önce de bu videoyu izledim. Ama bu videodan''nasıl bir oyun olduğu'' sorusunun cevabını alamadım. Oynamışsınız sadece :) Oyun incelemesi ayrı bir şeyse : Yazmak ve konuşmak arasındaki fark unutulmamalı. Sen bildiğin oynamışsın, bilgi kısıtlı. :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fortnite'ın ilk gün satışları dudak uçuklatıyor
İlginizi Çekebilir