Fortnite'ın PUBG mod'undan 12 dakikalık oynanış videosu

Furkan Sakoğlu 27.09.2017 - 13:51
PUBG'den sıkılanlara güzel bir alternatif

PC oyunculuğu dünyasının son aylardaki parlayan yıldızı PlayersUnknown's Battlegrounds, Steam'de rekordan rekora koşa dursun, haklı olarak bazı oyuncular oyundan sıkılmaya da başladı. Bunun farkında olan ve PlayersUnknown's Battlegrounds'ın oyun motoru Unreal Engine 4'ün de geliştiricisi olan Epic Games ise, kale savunma temalı oyunu Fortnite için tıpkı PlayersUnknown's Battlegrounds'a benzer şekilde Battle Royal mod'unu duyurmuştu. Bu duyuru sonrasında PlayersUnknown's Battlegrounds'ın geliştiricisi BlueHole'dan da tepki alan Epic Games, Fortnite'ın Battle Royale mod'u ile, biraz daha arcade vari oynanış arayan oyuncuların da ilgisini çekiyor. 

Fortnite'ın PUBG mod'u nasıl?


Şuan için beta mod'unda denenebilen Fortnite'ın PUBG mod'u, PlayersUnknown's Battlegrounds gibi 100 oyuncuyu tek bir devasa haritaya atıyor ve oynanabilir alanı sürekli daraltarak oyuncuları mecbur bir şekilde çatışmaya itiyor. PlayersUnknown's Battlegrounds'dan farklı olarak inşa mekanizmalarına da sahip olan Fortnite, oyunda kurulabilen birbirinden farklı tuzaklar sayesinde ilginç bir deneyim de sunmayı başarıyor. Bugün ise Fortnite'ın Battle Royale mod'undan 12 dakikalık yeni bir oynanış videosu geldi. 

Mod'un yeni yayınlanan oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 18:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.09.2017 21:25
Epic Battlegrounds Pubg'dan daha iyi üstelik ücretsiz mod
Kalan Karakter: 300 Gönder
r3ckerTR
r3ckerTR 27.09.2017 16:01
''Fortnite'ın PUBG mod'u'' yanlış bir tabir bence sonuçta Battle Royale modu Pubg'yle beraber sunulmadı bize Fortnite'ın Battle Royale modu denilse daha mantıklı olurdu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fortnite'ın PUBG mod'undan 12 dakikalık oynanış videosu
İlginizi Çekebilir