Forza 4'te gelecek yenilikler ağız sulandırıyor

Murat Halilbeyoğlu 24.03.2011 - 12:16
Microsoft'un anketi doğruysa bu oyun epey bir konuşulacak
Microsoft'un bir anketi Forza Motorsport 4'ün 80 üreticiden toplam 500 araca sahip olacağını gösteriyor. İnternete verilen ankette ayrıca oyunu Kinect ile oynayacak olanlar için casual mode dan da bahsediliyor. Yani ellerinizi 10'a 2 yönünde tutarak oyunu oynayabileceksiniz. Bir diğer şey ise oyunda "no asist" modun olacağının belirtilmesi.

Kinect kullanıcıları için ayrıca oyunda kafa takibi de olacak bu şekilde etrafa bakabileceksiniz, oyunda ayrıca ses kumandası da olacak ve bu şekilde ara yüz ve menülerde gezinebileceksiniz.

Forza 4'te gelecek yenilikler ağız sulandırıyor
Ankete göre Forza 4 yeni bir grafik uyumluluğunu da barındıracak yani oyundaki görsellik Forza 3'ten on kat daha iyi olacak. Yeni oyunda yeni ışıklandırma tekniği ve yeni gölgelendirme modelleri olacak.

Oyunda yeni bir kariyer modu bulunacak ve katılacağınız yarışların ve etkinliklerin varyasyonlarını arttırmayı söz veren bir otomotiv dünya turuna çıkartacak.

Geçen senki E3'te Kincet kontrollü bir tur ile Ferrai'ye bakılmıştı faka t ankette Top Gear adlı programın sunucusu olan Jeremy Clarkson'un seslendirmesinin bulunduğu sanal gerçeklikten oluşan bir showroom bulunacak. Bu şekilde oyundaki araçları en ince detayına kadar tanıyabileceksiniz.

Son olarak ankette Forza 4'te klasik yarış pistleri mi yoksa açık dünya mı görmek istersiniz şekilde bir soru da bulunuyor.

Tüm bu bilgilere şu an için dedikodu gözüyle bakılıyor olsa da çoğu kişi tarafından gerçeklik payının yüksek olduğu da söyleniyor.
Yorumlar 21
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 03:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
Forza 4'te gelecek yenilikler ağız sulandırıyor
İlginizi Çekebilir