Forza 4'ün Season Pass özelliği detaylandı

Murat Halilbeyoğlu 23.09.2011 - 10:29
Bu paketi isteyeceksiniz
Turn 10 ve Microsoft firmaları yeni çıkacak Forza Motorsport 4 için hazırlanan Season Pass'i duyurdu. Season Pass sayesinde oyuncular ilk altı aylık DLC paketini yüzde 30 indirimle önceden alabilecekler. Öte yandan Dan Greenwalt, Season Pass olmadan araç paketlerinin alınmasını ve bu DLC araçlarının multiplayer'ın ötesinde de nasıl kullanılabilir olacağını açıkladı.

Forza 4'ün Season Pass özelliği detaylandı
Season Pack duyurusu ile birlikte belirtildiği gibi araç paketleri 10 araçlık olacak ve 560 MS puanı yani 7 dolara satılacak. Ancak Turn 10 aynı zamanda Forza 4 sahiplerinin araçları paket dışında ayrı ayrı alabilmesine de izin verecek, lakin henüz bunun fiyatlandırması hakkında bilgi yok. Greenwalt konu hakkında "Bu şekilde oyunculara esneklik sağlayıp istedikleri arabayı seçme imkanı sunmuş olacağız" dedi.

İndirilebilir araçlar online multiplayer haricinde de kullanılabilecek. Forza 4 bütün araç satın alımlarını World Tour moduna hem yapay zekanın kullandığı araçlar paletine hem de oyunda seviye atladıkça açılacak oyun içi hediyelere entegre edecek.

İlk eklenti paketi olan American Muscle araç paketi Forza Motorsport 4 ile birlikte 4 Ekim'de çıkacak.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 05:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
Forza 4'ün Season Pass özelliği detaylandı
İlginizi Çekebilir