Forza Horizon 4 güncellemesi Series X / S'te oyunu bozuyor

Alparslan Gürlek 7.05.2021 - 13:24
Forza Horizon 4 için yayınlanan son güncelleme Xbox Series X / S konsollarında oyunu tamamen bozdu. Geliştirici, düzeltmeyi bugün yayınlayacaklarını söyledi.

Forza Horizon 4 için yayınlanan son güncelleme, oyuncular tarafından bildirildiği üzere Xbox Series X / S konsollarında oyunu tamamen bozuyor. Öyle ki, oyuncuların Forza Horizon 4'ü çalıştırması dahi engelleniyor.

Forza Horizon 4 güncellemesi yeni nesil Xbox konsollarında sorunlara yol açtı

Xbox Series X Reddit sayfasında yer alan bir yorun, oyunculara sorun hakkında tavsiyelerde bulunuyor. "Forza Horizon 4'ü güncellemeyin" diyor.

"7GB civarında yeni bir güncelleme var. Oyunu bozuyor" şeklinde yazılmış. "Oyun bu güncellemeden sonra Series X / S konsollarında çalışmayacak. Sadece ben değil, tüm Forza oyuncuları aynı sorunu yaşıyor. Xbox'ım siyah ekran verdi ve oyunu ilk açmaya çalıştığımda hemen çöktü."

Birçok farklı Series X / S sahiplerinden gönderiye gelen yanıtlar, bu sorunu kendilerinin de yaşadığı yönünde ve dün sonunda resmi Forza Support Twitter hesabı, bir sorun olduğunu onaylayan bir mesaj yayınladı.

Forza Horizon 4 güncellemesi Series X / S'te oyunu bozuyor

"En son Forza Horizon 4 güncellemesinde Series X ve Series S oyuncularını etkileyen bir çökmenin farkındayız" dedi. "Bir düzeltme üzerinde çalışıyoruz ve yakında yayınlanacak."

Aynı zamanda oyunculara bir çözüm olduğu konusunda tavsiyede de bulundular ancak ilerlemelerinin silinebileceği konusunda uyardılar. "Mevcut çözüm, konsolunuzu çevrimdışı olarak başlatmak ve ardından Xbox Series X / S panosu yardımıyla tekrar çevrimiçi hale getirmek" dediler. "Yerel dosyalarınızı zaten sildiyseniz, bu adımları denemeyin. Bu, ilerlemenizi kaybetmenize ve oyuna sıfırdan başlamanıza neden olacak."

Devamında belirttikleri üzere ekip bir düzeltme üzerinde çalışıyor ve muhtemelen bugün içerisinde yayınlayacaklar. Oyunculara sabırlı oldukları için teşekkür ediyorlar.

Forza Horizon 4 hakkında

İlk kez 2018 yılında Playground Games tarafından geliştirilen ve Microsoft Studios tarafından yayınlanan yarış oyunu, özellikle ülkemizde de Steam platformundaki uygun fiyatı nedeniyle oldukça popüler. Ayrıca 2020'de Series X / S için de güncellenen oyun Game Pass Ultimate ile bulut tabanlı teknolojileri aracılığıyla Android cihazlarda da kullanıma sunuldu.

Serinin bir sonraki oyunu olması beklenen Forza Horizon 5'in de geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan iddialara göre Meksika'da geçmesi bekleniyor. Detayları buradaki bağlantıdaki haberimizden okuyabilirsiniz. Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizlerle ve diğer okurlarla paylaşmayı unutmayın.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 14:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2021 11:58
Pc oyuncuları: bize ne.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2021 20:43
Yeni bir güncelleme geldi ve sorun düzeldi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2021 18:54
Düzeltildi. Keşke Her firma bunlar kadar hızlı halledebilse sıkıntıları.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2021 18:47
Microsoft senden böyle haberler duyduğmuz sürece sony nin altında eziliyosun
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2021 17:44
bi düzeltemediler şu oyunu hala takılıp duruyor yarış bitiminde açık dünyada. tekli yarışırken hiç sıkıntı olmuyor ama o da olsa zaten hiç oynayan kalmaz. bu adamların support sistemi çok ama çok kötü çalışıyor orası kesin.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Forza Horizon 4 güncellemesi Series X / S'te oyunu bozuyor
İlginizi Çekebilir