Forza Horizon 5 Meksika'da geçebilir

Burak Bahar 4.05.2021 - 14:03
Forza Horizon serisinin merakla beklenen yeni oyunu Forza Horizon 5 iki sektör uzmanının görüşüne göre Meksika'da geçebilir.

Pandemi sürecinin büyüyerek devam etmesine rağmen pek çok oyun stüdyosu çalışmalarına sıkı bir şekilde devam etmeye gayret ediyor. Öyle ki Forza Horizon 5 kanadında da pek çok gelişme yaşanmaya devam ediyor. Başta iki sektör uzmanı olmak üzere bazı kişiler, Forza Horizon 5 oyununun Meksika'da geçebileceğini düşünüyor.

Windows Central’dan Jez Corden, bağlantıdan ya da aşağıdan görülebileceği üzere geçen hafta, Meksika’yı ziyaret etmek istediğini söyleyen bir tweet attı ve tweetin sonuna bir "araba" emojisi yerleştirdi. Bu tweetin ardından VentureBeat’den Jeff Grubb; ilgili tweeti alıntılayarak İspanyolca dersleri aldığını söyleyen bir cevap vererek konuya dikkat çekti.

Tek başına Forza Horizon 5 oyununun Meksika'da geçeceğine dair çok somut bir kanıt göremesek de Jeff Grubb, bağlantıdaki Iron Lords Podcast'te ilgili tweetlerin Forza serisine atıfta bulunduğunu açıkladı: "Söylenti her zaman Japonya'da geçeceğine yönelikti, değil mi? Bu görüntüler için "gerçek değil" dedim ve gerçek olmadıkları ortaya çıktı. Yine de bu konuyu çok fazla araştırmıyordum. Jez Corden "Arabamla Meksika'ya gidiyorum" gibisinden bir tweet atınca bazı şeyler netleşti. Yani evet, Meksika'da."

Forza Horizon 5 Meksika'da geçebilir

Yeni Forza Horizon 5 öngörüleri

İngiltere'de geçen ve serinin en yeni oyunu olan Forza Horizon 4, 2018 yılında Playground Games tarafından geliştirilen ve Microsoft Studios tarafından yayınlanan bir oyundu. Microsoft Windows ve Xbox One için piyasaya sürülmüştü. Forza Horizon 4 ile arabaların güçlerini etkileyecek özelleştirmeler oldukça detaylı ve işlevler durumdaydı. Vites geçişlerinin aralıklarından, arabanın ön ve arka tekerleklerinin yere olan yüksekliğine kadar her bir detayı en ince ayrıntısına kadar özelleştirebiliyorduk. Yeni Forza Horizon 5 oyununun da en kötü Microsoft Windows ve Xbox konsolları için çıkacağını şimdiden varsayabiliyoruz.

Kasım ayında Jeff Grubb; Forza Horizon 5'in 2021'de piyasaya sürülebileceğini ve Microsoft'un Forza Motorsport ve Forza Horizon oyunlarını dönüşümlü olarak yayınlama şeklindeki olağan rutinini bozabileceğini öne sürmüştü. Forza serisini geliştirmek üzere Microsoft Game Studios'un altında kurulan Washington, Redmond merkezli Turn 10 Studios, "yeni bir geliştirme aşamasına" girerken Forza Motorsport 8 oyun testi davetlerinin ilk turunu da göndermişti.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 03:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2021 06:56
Herşey güzel de iki sene önce xbox anaywhere ile sorunsuz kaymak gibi oynadığım oyunun steam sürümü 2021 yılında sürekli problem yaratıyor. bir yama ile düzeltiyolar sonra bir yama yayınlayıp sorunu geri getiriyorlar. düzeltiyorlar, bozuyorlar, düzeltiyorlar, bozuyorlar, bunu heb yapıyorlar...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2021 00:56
Dolby işbirliği ve uzamsal ses dayatması da son bulur umarım. Ben diğer oyunlarımı ne güzel virtual 7.1 ile oynarken microsoft oyunlarını (Forza, Gears) sırf surrounda yaklaşabilmek için uzamsal sesle oynamak mecburiyetinde kalıyorum. Ki aynı kaliteye de yaklaşamıyorum, mümkün değil.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2021 18:15
Iyi soldan akan trafik bana gore degil
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2021 16:45
Şu araba seslerine de el atsınlar artık. NFS 2 SE'den beri böyle amatör sesler duymamıştık.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2021 15:48
Canada da geçseydi ya da TDU gibi tropikal bir yerde daha isabetli olurdu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Forza Horizon 5 Meksika'da geçebilir
İlginizi Çekebilir