Forza Horizon 4 Steam en çok satanları arasında

Alparslan Gürlek 11.03.2021 - 12:20
Forza Horizon 4 Steam platformuna gelmesiyle ve özellikle fiyatıyla büyük bir satış başarısı yakaladı. Şimdi ise çok satanlarda!

Forza Horizon 4 Steam sürümü, çıkışıyla birlikte büyük ilgi gördü. Hem ülkemiz için yapılan fiyatlandırmanın -artık ne zaman yükselecek diye korkuyla beklesek de- çok cazip olması hem de insanların oyunu daha sosyal bir platform olan Steam'den oynamak istemesi, çok satanlara girmesiyle sonuçlandı. Eminim sizin de arkadaş listenizde en az 3-4 kişi çıkar çıkmaz oyunu satın almıştır. Oldukça başarılı bir yarış oyunu olan Forza Horizon 4, anlaşılan şarap misali eskiyecek.

Forza Horizon 4 Steam sürümü yoluna çok iyi başladı

Dünya çapında en çok satanlarda listenin başını Valheim ve Loop Hero tutuyor ancak Forza Horizon 4 Steam için çok iyi bir başlangıç yaptı. An itibariyle listede altıncı sırada bulunan yapım özellikle Türk oyuncular tarafından oldukça ilgi gördü. Türkiye için standart sürümünün 92,00 TL fiyatıyla satılması onu, sınıfında sahip olabileceğiniz en uygun yarış oyunu yapıyor. Muadillerine kıyasla oldukça uygun fiyatıyla Türk oyuncuların yüzünü güldüren yapımın incelemeleri de birçok teşekkür notuyla dolu. Umarız bu fiyat daha önce Horizon Zero Dawn'da olduğu gibi bir anda yükselmez. Ancak şöyle de bir sorun var ki bazı kullanıcılar Xbox Game Pass ile kaydettiği ilerlemeyi bu sürüme aktaramadığından şikayetçi.

Hali hazırda Forza Horizon 5 söylentileri ortalıkta dolaşsa da, henüz bu konuda resmi bir açıklama ya da duyuru yapılmış değil. Bu nedenle hayranlar, en azından yeni bir oyun duyurusu gelene kadar Steam platformundan son oyunla zaman geçirebilir.

Forza Horizon 4 Steam en çok satanları arasında

Forza Horizon 4 hakkında

Playground Games tarafından geliştirilen ve Microsoft Studios tarafından yayınlanan yarış oyunu, ilk kez 28 Eylül 2018'de piyasaya sürüldü. Xbox One ve PC platformlarına çıkan oyun, yeni nesilde Xbox Series X / S ile yoluna devam edecek. Forza Horizon serisinin dördüncü oyunu olan yapım, aynı zamanda şimdilik son oyunu. Sevilen oyunun incelemeleri de oldukça olumlu. MetaScore'u 88 olan yapım kullanıcılardan da 78 almayı başarmış. Neredeyse üç yaşına girecek olan oyun hala taş gibi görünüyor ve oyunculara tarifsiz bir yarış deneyimi vaat ediyor. Steam'de standart sürümü 92 TL fiyatıyla satılırken Deluxe Edition 125,00 TL ve Ultimate Edition 150,00 TL fiyatıyla karşımıza çıkıyor. Rakip yarış oyunlarına nazaran oldukça uygun fiyatıyla Türk oyuncuların dikkatini üzerine çekmeyi çoktan başardı bile. Sizler de oyun hakkındaki görüşlerinizi yorumlar kısmında paylaşmayı unutmayın.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.03.2021 13:53
fiyato artıcak diye aldım:) indirimde alırdım normalde neyse yapçakbirşey yok
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.03.2021 12:39
F1 den sonra biraz cocuk oyunu gibi geldi ama eglenceli arada kafa dagitmaya girerim
MK Okuru
MK Okuru 11.03.2021 16:56
Eh olayı o zaten
Kalan Karakter: 300 Gönder
Forza Horizon 4 Steam en çok satanları arasında
İlginizi Çekebilir