Forza Horizon neler sunacak?

Hasan Uğur Nayır 9.03.2012 - 16:37
Bazı tahminler ilginç yöne çıkartıyor
Geçtiğimiz hafta ortaya çıkan Forza Horizon ile ilgili bazı tahminler ve fısıltılar internette dolanmaya başladı. Playground Games'in Turn 10 Studios ile iş birliği yaparak geliştirdiği oyunun, tempolu ve hızlı bir oynanış sunacağı, sokak yarışlarının da olacağı söyleniyor. Ayrıca oyunun pist şeklinde bölümler olarak değil, açık dünya sunacağı da yine tahminler arasında. Bunun nedeni olarak da video içeriği gösteriliyor.

Çeşitli basın organlarından da ilginç yorumlar var. Bunlardan bir tanesi oyuncuların Need for Speed: The Run'a benzer şekilde ülkeyi boydan boya yarışlarla geçeceği, bir diğeri ise Forza'nın iş birliği yaptığı BBC'nin ünlü TV programı Top Gear özellikleri sunacağı şeklinde. Ama detaylar yüksek ihtimal E3'te ortaya çıkacak.

Daha önce dedikodu olarak söylenen Forza Motorsport 5, Microsoft tarafından kabul edilmişti. Şu anda Turn 10, beşinci yapım üstünde çalışıyor. Önceki söylentiler Forza 5'in yeni Xbox'ın çıkış oyunlarından biri olacağı ile ilgiliydi. Yeni nesil Xbox'ın 2013'te geleceği tahminleri ve Forza 5'in de 2013'te çıkacağı ele alındığında bu söylentiler doğru çıkmış oluyor. Yeni nesile gelmesi beklenen Forza 5'in yeri Forza Horizon ile kapatılabilir. Bakalım ilerleyen zamanlarda ne gibi ilginç gelişmeler yaşanacak? Hep birlikte göreceğiz.

Forza Horizon, X360'a özel olarak bu kış piyasaya sürülecek. Oyunun geçtiğimiz hafta ortaya çıkan videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. İyi seyirler.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 15.05.2024 10:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
Forza Horizon neler sunacak?
İlginizi Çekebilir