Forza'nın yapımcısına Guerilla Games ve Ninja Theory'den destek

Furkan Güler 31.07.2018 - 15:57
GTA, Metal Gear Solid, Mass Effect ve Batman Arkham serilerinde çalışmış geliştiriciler üst düzey bir RYO için birleştiler.

Microsoft'un ve Xbox markasının elini güçlendiren Forza serisinin yapımcısı Playgrounds Games, video oyun endüstrisinin en tecrübeli geliştiricilerini bünyesine kattı. Rocksteady Games, Ninja Theory, BioWare ve Guerrilla Games'ten farklı farklı geliştiricileri üzerinde çalıştığı rol yapma oyunu için alan stüdyonun ne üzerinde çalıştığı merak ediliyor.

Playgrounds Games'in geliştirdiği RYO nasıl olacak?

Daha öncesindeyse GTA 5, Metal Gelar Solid ve Hellblade oyunlarında çalışmış geliştiricileri bünyesine katan Playgrounds Games, üzerinde çalıştıkları rol yapma oyununun açık dünya öğesine sahip olacağını belirtmişlerdi. Açıklanan bilgilere göre firma son olarak Star Wars Battlefront 2 projesinde çalışmış Scotty Brown, 13 yıl BioWare'de çalışmış (kendisinin bütün Mass Effect oyunlarında rolü var) Noel Lukasewich, Rocksteady'nin geliştirdiği Batman oyunlarında rolü bulunan Martin Lancaster, Hellblade'in geliştirme sürecine aktif olarak katkıda bulunan Chris Goodall ve Rob den Dekker, son olarak ise Horizon Zero Dawn'ın geliştiricilerinden Joe McKernan stüdyoya katılmış durumda.

Bakalım Playgrounds Games, ilerleyen dönemlerde tanıtacağı oyunla birlikte oyuncuların kalbini kazanabilecek mi? Ayrıca oyunun Xbox One'a özel olup olmayacağı ise şimdilik belli değil.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 05:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.07.2018 16:27
Şampiyonlar ligi diyebilirim. Dikkat ederseniz, ticari olarak başarı aradıkları adamlar değil, bir işte iyi şeyler yapılmış ve efsanelerde çorbada tuzu olan insanları toplamışlar. Benim içinse o oyunların hepsini severek oynadım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.07.2018 16:08
içerisi şampiyonlar ligi gibi :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Forza serisinin yapımcısına BioWare ve Rocksteady'den destek
İlginizi Çekebilir