Forza Street mobil platformlar için çıktı

Ersin Kılıç 6.05.2020 - 16:28
Geçtiğimiz yıl duyurulan ve PC dışında mobil platformlar için de geliştirilen Forza Street isimli oyunun iOS ve Android sürümü bugün çıktı.

Duyurusu üzerinden bir yıllık bir süreç geçen Forza Street sonunda mobil platforma da geldi. ilk olarak Microsoft Store üzerinden yayınlanan oyunun iOS ve Android sürümleri de yayınlandı. Ayrıca mobil çıkışı özel yeni bir video da yayınlandı.

Forza Street mobil platformlar için çıktı

Apple Store ve Goodle Play Store üzerinden yayınlanan oyun Arcade bir oynanışa sahip. İçerisinde 2017 model Ford GT aracını da barındıran Founder's Pack paketiyle birlikte gelen oyunda ilerledikçe yeni araçların kilidini açabiliyorsunuz. genel oalrak sokak yarışlarına odaklanan oyunda görev bazlı bölümlerin yanı sıra etkinlik özelinde bazı yarışlar da bulunuyor. haftalık görevlerin de yer aldığı oyunun çıkış videosuna ve bilgilerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Klasik güçlü arabalardan modern spor ve retro süper arabalara kadar efsanevi arabaları toplamak için yüksek hızda yarışın ve Forza'ya özgü eğlence, grafik ayrıntılarına özen ve hız ile garajınızı bir servet vitrinine dönüştürün.

GERÇEK SİNEMATİK YARIŞ

Gelişmiş kontroller eğlenceye odaklanıyor: Aksiyon kameraları muhteşem grafikleri sergilemek için yarış adrenalini yakından takip ederken zaferin anahtarı gaz, fren ve turbonuzu doğru zamanlamaktan geçiyor. Forza'nın keyfini çıkarmak için eğlenceli, yeni ve tamamen eşsiz bir yol.

KENDİ KOŞULLARINIZDA YARIŞIN

Araç koleksiyonunuzla dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerde yarışın. Sevdiğiniz araçlarla isterseniz bir dakikalık hızlı yarışla kısa kesin, isterseniz de zafere giden çeşitli yolların olduğu yoğun hikâye odaklı karşılaşmalara dalış yapın. Forza Street yüksek hızda yarışmak istediğiniz her an için bir eğlence kaynağıdır.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 00:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2020 09:17
Telefonda yer açamadığım için yükleyememiştim. Şimdi yorumlara bakınca, merak ettiğim kadar güzel değilmiş sanırım. O zaman, RR3'e devam :]
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2020 23:59
Zaman kaybı boşuna gb harcamayın
Kalan Karakter: 300 Gönder
JosefStone
JosefStone 6.05.2020 20:25
Bütün mobil oyunlar benim gözümde birdir abi. Pay to win para tuzağı oyun müsveddeleri sizi... Bunlara zaten oyun demeye bin şahit ister bildiğin sinematik üzerine bir iki tuş eklemişler bir de car customization tamaaam bitti oğlum bunu güzelce paketle hemen ay sonu sürelim piyasaya enayiler de bassın parayı !
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2020 17:43
oyun bildiğin çöp. tutorial'den sonra güzelleşir diye umarken sildim oyunu. rezil gibiydi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Forza Street mobil platformlar için çıktı
İlginizi Çekebilir