Freddie Mercury filminden şahane bir görsel geldi

Ersin Kılıç 18.10.2017 - 11:57
Rami Malek neredeyse Freddie Mercury'nin aynısı olmuş

Müzik tarihine adını altın harflerle kazıyan sanatçılardan biri şüphesiz Freddie Mercury olmuştur. Efsane sanatçılar arasında yer alan Freddie Mercury, arkasında hala dinlemeye doyamadığımız onlarca eser bıraktı. Ölümü üzerinden bu kadar yıl geçmesine rağmen bu popülerliğini hala koruyan ve Rock müziğinin en önemli ve en büyük vokalistlerinden biri olan Mercury'nin hayat hikayesini anlatacak olan filmin çekimlerine bir süre önce başlanmıştı.

Bohemian Rhapsody filminin çekimleri devam ediyor

Daha önce Until Down oyunu da dahil olmak üzere farklı projelerde yer alsa da özellikle Mr. Robot performansı ile dikkat çeken Rami Malek'in hayat vereceği Freddie Mercury'nin hayatından bir kesit anlatacak olan bu film için yeni bir görsel daha yayınlandı. Queen'in en önemli parçalarından biri olan Bohemian Rhapsody ismi ile gösterime girecek olan filmin bu yeni görüntüsü filmin yönetmeni tarafından paylaşıldı. 

Bu pozları ile Freddie Mercury'e inanılmaz derecede benzeyen Rami malek anlaşılan bu konuda geçer not alacağa benziyor. X-Men filmleri ile hatırlayacağımız Bryan Singer'ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu Bohemian Rhapsody filminde Rami Malek dışında Joseph Mazzello, Allen Leech ve Ben Hardy gibi oyuncular da bulunuyor. Filmin gösterim tarihi ise 2018 yılbaşı döneminde olacak. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 18:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
Freddie Mercury filminden şahane bir görsel geldi
İlginizi Çekebilir