Freedom Planet 2 geliyor!

İsmet Ergül 27.12.2015 - 20:56
Sonic the Hedgehog'un izinden ilerliyor
Freedom Planet 22 Temmuz 2014'te Steam üzerinden satışa sunulmuştu. Oyunu geliştiren ekip olan GalaxyTrail, yaptığı açıklamalar ile Sonic'in Sega Genesis'deki oyunlarından esinlendiklerini ve Sonic'in yolundan ilerlemek istediklerinin altını çizmişlerdi. Steam'de büyük çoğunlukla olumlu yorumlara sahip olan Freedom Planet, aksiyon türünde ve retro havasında bir platform oyunuydu.

Freedom Planet'in satışlarından memnun olan GalaxyTrail, Freedom Planet 2'nin geleceğini ve betasının da 2017'de başlayacağının haberini verdi. Oynanış ve içerik açısından gelişeceğini belirten GalaxyTrail, hikayenin de kaldığı yerden devam edeceğini açıkladı.

'Serinin ilk oyununda neyin yapılıp neyin yapılmaması gerektiğini öğrendik ve hatalarımızı Freedom Planet iki için düzelteceğiz. Oyunun betası 2017'nin ikinci çeyreği gibi hedeflendi. Şimdilik oyunumuzu PC için hazırlasak da Nintendo'nun konsollarında da Freedom Planet 2 oynamayı iple çekiyoruz.' açıklamasını yapan GalaxyTrail, Freedom Planet'i de Wii U için hazırlamakla meşgul.

Oyunun anons fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz;


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 22:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
Freedom Planet 2 geliyor!
İlginizi Çekebilir