Üç senenin ardından Freedom Planet, yeni oyunu ile tekrar bizlerle

Mehmet Atilla Turan 25.12.2017 - 21:07
Sonic the Hedgehog gibi- fakat baş kahramanlar kirpi değil.
Indie oyunlar günümüzde büyük rol oynuyorlar. Özellikle küçük oyunlarla büyük başarılar kapan stüdyolar da tabii ki bulunuyor. GalaxyTrail tarafından 2014 senesinde çıkarılan Freedom Planet, bu durumun en iyi örneklerinden biri. Sade ve Sonic the Hedgehog'e benzeyen oynanış tarzında bir yapım çıkarmayı planlayan stüdyo, beklenmedik bir şekilde başarıyı yakalamıştı.

Freedom Planet 2, bol içerikle yakında" bizlerle

Bahsettiğim gibi Freedom Planet, özünde Sonic the Hedgehog'a benziyor. Grafiksel olarak bir yana, oynanış ise aşırı hızlı hareketlere ve saldırılara bağlı. Dört adet şirin karakterimizi, Freedom Planet 2'de yeni özel güçlere ve saldırı hareketlerine sahip olacak. Freedom Planet 2'nin nasıl görüneceğini merak edenler için ise özel bir fragman, GalaxyTrail tarafından yayınlandı.


Fragmanda da görüldüğü gibi, Freedom Planet 2, ilk oyunu çok andırıyor, fakat GalaxyTrail, serinin yeni oyunu ile hem yenilik getirmeyi planlıyor, hem de eski türüne sadık kalmaya çalışıyor. 2014 senesinde çıkan ilk oyununa ise bu linkten kolayca ulaşabilirsiniz. Şu sıralar devam eden Steam Winter Sale ile oyunu denemenin aslında tam zamanı denebilir.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 04:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
Freedom Planet 2'ye ait yeni bir fragman yayınlandı
İlginizi Çekebilir