Friday the 13th: The Game grafikleri geliştirme videosu yayınladı

Hürkan Çalışkan 27.04.2018 - 02:21
Oyunun grafikleri geliştirilmeye çalışılıyor.

Gun Media ve IIIFonic ortak çalışmasıyla ortaya çıkan, Unreal Engine motoru kullanılarak geliştirilen hayatta kalma- korku türündeki oyun Friday the 13th: The Game bir grafik karşılaştırma videosu yayınladı. 

Eski ve yeni grafikler arasındaki fark karşılaştırılıyor

Geliştirici IIIFonic, oyunun bir sonraki güncellemesinde bir grafik yükseltmesi alacağını açıkladı. Bu yükseltmeleri sergilemek isteyen ekip, oyun için eski ve yeni  grafikleri arasındaki farkı gösteren bir grafik karşılaştırma videosu yayınladı. Açıkçası oyunun grafiklerine göz atıldığında, yeni versiyonun diğerine nazaran daha koyu olması dışında  keskin bir fark gözümüze çarpmıyor.

Bildiğiniz üzere oyundaki amacımız, Jason olarak oynadığımızda Counselor'ları yakalamak iken, eğer Counselor olarak oynuyorsak Jason’dan kaçabilmek üzerine kuruluyor. Oynanışa göre Counselor ve Jason karakterlerinin kendilerine has artı ve eksi yönleri bulunuyor ve bu özellikleri doğru şekilde kullanarak amacımızı gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Ayrıca oyunda hangi tarafı seçeceğimizi belirleyemesekte çeşitli ayarlar ile bu şansı artırabiliyoruz. Hangi tarafta olursanız olun, oyunun içerisinde belirli kurallara bağlı stratejileri uygulayarak amacınızı gerçekleştirebiliyorsunuz.

Son olarak grafik karşılaştırma videosunu incelemek isterseniz aşağıda bulabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 00:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
Friday the 13th: The Game grafik karşılaştırma videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir