Friday the 13th: The Game'e ait yeni bir oyun modu açığa çıktı

Mehmet Atilla Turan 12.02.2018 - 19:04
Jason her zamanki gibi asabi.

Friday the 13Th: The Game, her ne kadar az bir oyuncu kitlesine sahip olsa da, filmin severleri için muazzam bir oyun. Kan ve parçalamanın tepede olduğu ve temellerine sadık kalabilen oyun, daha öncesinde açık beta sürecindeydi. Pozitif bir geri dönüş alan gunMedia, oyunun yapıma devam etmişti. Konsollara ve PC platformlarına bulunan Friday the 13th: The Game, çıkışından bir sene geçmesine rağmen halen sabit bir oyuncu sayısına sahip ve Gun Media tarafından güncelleniyor.

Çevrimiçi oyunlardan sonra şimdi görevlerde

Çevrimiçi bazlı Friday the 13th: The Game'in oynanışını anlamak o kadar da zor değil. İki takım olarak oynanan oyunda birisi Jason olurken, hayatta kalmaya çalışan gençler ise Jason'ı bir şekilde alt etmeye çalışıyor. Odağı her ne kadar çevrimiçi olsa da, Gun Media, aynı zamanda tek kişilik modlara da önem verdi. Çıkardıkları meydan okuma tarzı görevler ile, Jason'un yerine geçeceğiz ve belirtilen görevleri bitirmeye çalışacağız. Gun Media, bunu göstermek için özel bir video da yayınladı.


"Challenge" modunun ne zaman çıkacağı, Gun Media tarafından belirtilmedi, fakat belirtilen bilgi ise bunun ücretsiz olarak oyuna ekleneceği.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 10:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.02.2018 23:36
oyunu oynayıp pc den kaldıralı aylar oluyor şimdi mi aklınıza geliyor hikaye modu önceden çıkarılır jason önce sizi katletmesi gerekirdi...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Friday the 13th: The Game'in hikayeye dayalı oyun modu belli oldu
İlginizi Çekebilir