Friday the 13th'den "Oyun Terk Edilmedi" açıklaması

Hakan Hervenik 26.07.2017 - 11:15
Oyunun yapımcısı Illfonic'in, yeni bir oyunda çalışıyor olması panik yarattı.
Bugün yaptığı açıklamada, yeni bir oyun üzerinde çalıştıklarını söyleyen Illfonic, bir diğer oyunu olan Friday the 13th oyuncuları arasında paniğe sebep oldu.Yeni projelerinin post-apokaliptik bir dönemde geçen çok oyunculu zombi shooter oyunu olduğunu belirten şirketin CEO'su Chuck Brungarth, yaptığı açıklamada oyunun %100 olarak terk edilmediğini ve aslında Dead Alliance isimli yeni oyunlarının pek de yeni olmadığını belirtti.

Friday the 13th'den "Oyun Terk Edilmedi" açıklaması
Açıklamasına devam eden Brungarth "Büyük ve bağımsız oyun stüdyolarının aynı anda birden fazla çalışması, o stüdyonun hayatta kalması için çok önemlidir. Özellikle oyun sektörünün git gelli durumlarını göz önünde bulundurursak, hayati değer taşıyor. Dead Alliance aslında Friday the 13th: The Game'den önce başladı. Illfonic stüydosu ile birlikte Psyop Games'in katkılarıyla geliştirildi. İsmi ilk başta Moving Hazard olan oyun Steam'de bir yıldan fazla süre önce erken erişime açılmıştı. İlgi ve istek doğrultusunda konsollara port ettik." dedi.

The Moving Hazard yani Dead Alliance geliştiricileri ile Friday the 13th'in geliştiricileri farklı, hatta oyunun ekibi 20 kişiden 30 kişiye çıkartılmış. Açıklamasının son kısmında Friday the 13th için yeni bir ofis açtıklarını ve giderek de büyüyeceğini söyleyerek hayranlarının gönlüne su serpti. Bu da demek oluyor ki stüdyo Friday the 13th'in geliştirilşmesine hızla devam ediyor.

Aranızda "Dead Alliance neymiş?" diye soran varsa da, oyun içi tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirisiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 01:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.07.2017 19:16
"%100 olarak terk edilmediğini" Yani terk edeceğiz ama daha tam olarak değil demek istemiş :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Friday the 13th'den "Oyun Terk Edilmedi" açıklaması
İlginizi Çekebilir