Friends ekibi özel bölüm için tekrar bir araya geliyor

Furkan Güler 13.11.2019 - 15:45
Hayaller gerçek oldu!

Global anlamda milyonlarca takipçisi bulunan Friends dizisi, şüphesiz kendisinden sonra çıkan diğer sitkom dizilere bile ilham olmuştur. Ülkemizde de belli başı dizilere ilham olan yapısıyla unutulmaz sahneler barındıran Friends dizisi, geride bıraktığımız yıllarda final bölümüyle izleyicilerine veda etmişti. 10 sezon ve 236 bölümüyle izlenme rekorları kıran dizinin tekrar başlamasını isteyen büyük bit kitle bulunuyor. Ancak dizinin altı ana karakteri bir araya gelemediği için şimdiye kadar bu imkansız olmuştu. Şimdi ise Amerika'nın büyük medya şirketlerinden HBO Max, özel bir Friends bölümü için hazırlıklara başladığını duyurdu. Ekibi tekrar bir araya getireceğini açıklayan HBO Max yetkilileri, daha senaryonun hazır olmadığını belirtti.

Friends ekibi özel bölüm için tekrar bir araya geliyor

Yine de yayınlanan bu haber Friends hayranlarını oldukça sevindirmiş durumda. Geçtiğimiz haftalarda Jennifer Aniston'ın Instagram paylaşımında bir araya gelen Friends ekibi milyonlarca kişi tarafından görüntülenmişti. Muhtemelen önümüzdeki sene yayınlanacağı tahmin edilen özel bölüm, ekibin tekrar bir araya gelmesini konu edinecek. Ancak aradan yıllar geçtiği için özel bölüm eski etkiyi yaratır mı? Bilemiyoruz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 21:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.11.2019 00:29
çok kötü bölüm çıksa da farketmez. ekibi tekrar bir arada izlemek müthiş olacak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.11.2019 01:58
kahkahası bol çok kaliteli çok iyi diziydi.yinede tekrar izleyemedim ben friendsi.Seinfeldi ise 10 kez bitirmişimdir. bir kramer kolay yetişmiyor.ulan :d
Kalan Karakter: 300 Gönder
Friends ekibi özel bölüm için tekrar bir araya geliyor
İlginizi Çekebilir