Friends’in geri dönüşü kesinleşti

Batuhan İnce 9.02.2020 - 16:18
Tüm oyuncular ile anlaşmaya varıldı, Friends'in geri dönüşü artık kesin! Özel bölümün Nisan ayında HBO Max'de yayınlanması bekleniyor.

90’ların sevilen komedi dizisi Friends’in geri dönüşü ile alakalı geçtiğimiz aylarda, HBO Max Friends için yeni bir bölüm üzerinde çalıştığı açıklanmıştı. O sıralar sadece bir proje olarak başlayan bu girişim, şuan tüm ekibin işin içine dahil olması ile somut bir gerçekliğe büründü. Evet, kesin olarak yeni bir Friends bölümü göreceğiz!

DavidCrane ve Marta Kauffman tarafından yaratılan, New York’da yaşayan altı sıkı dostun hikayesinin anlatıldığı dizinin ilk bölümü 22 Eyül 1994 tarihinde yayınlanmıştır. Final yaptığı tarih olan 6 Mayıs 2004’e kadar arkasında 10 sezon ve 236 harika bölüm bırakan dizi kendisinden sonra gelen neredeyse bütün komedi dizilerine ilham kaynağı oldu. Bu dizilerden en çok konuşulanı ise şüphesiz How i Met Your Mother oldu. Hala birçok hayran, iki dizi arasındaki benzerliklerin fazla olduğunu düşünüyor ve How i Met Your Mother’ı Friends özentisi olmakla suçluyor.

Friends in geri dönüşü kesinleşti

2004 yılından beri hayranların keşkeler ile adını andığı dizinin 25. Yılı geçtiğimiz aylarda kutlanmıştı. O zamandan beri ortalıkta konuşulan özel bölüm dedikoduları; Rachel karakterine hayat veren Jennifer Aniston’ın Instagram hesabı açması ve sürekli Friends ekibi ile olan fotoğraflarını paylaşması ile tekrar alevlenmişti. En sonunda bu ekiple beraber yeni bir projede yer aldıklarını açıklaması ile Friends’in 25. yıl özel bölümü ilk defa ortaya çıkmıştı. Birkaç gün önce ise dizide Chandler karakterini oynayan Mtthew Perry’nin Twitter dan “Büyük haber geliyor” yazması da ortalığı tekrar alevlendirdi. Bu açıklamasının hemen ardından Instagram hesabı açan Perry, ekip arkadaşlarıyla beraber eş zamanlı olarak paylaşım yaptı.

Sonunda beklenen oldu. Friends’in yıldız ekininin, HBO Max’te yayımlanacak bir saatlik özel bölüm için Warner Bros’la anlaşmaya vardıkları duyuruldu. Wall Street Jornual’a göre dizinin özel bölümü nisan ayında, HBO Max’in yayın hayatına başlaması ile beraber izleyici ile buluşması bekleniyor.

Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer Matt LeBlanc ve Metthew Perry’nin özel bölüm için geri döneceği resmileşti. Oyuncuların alacağı toplam ödemenin 20 milyon dolar civarında olacağı ve her birinin 3 ile 4 Milyon dolar arasında bir rakam ile anlaştıkları açıklandı.

Friends'in geri dönüşü için birçok insan heyecanlı durumda. Yayın hakları ülkemizde Digiturk’ün elinde olan diziyi izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 02:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
mteren
mteren 10.02.2020 16:53
Altı üstü bir bölüm ya, kanalın reklamı için bir adım sadece. Şöyle en azından 7-8 bölümlük bir final sezonu yapsalardı daha mantıklı bir hamle olurdu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.02.2020 14:08
heralde dizinin tam adı friends:huzur evinde maceralar olacak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.02.2020 10:21
diziyi izlemek için verdiğiniz link haber linkine ait.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.02.2020 00:47
gerek yok hepsi yaşlandı aynı tadı vermez
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.02.2020 20:13
yaşasın çok sevinçliyim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Friends’in geri dönüşü kesinleşti
İlginizi Çekebilir