Efsane dizi Friends'in neden geri dönemeyeceği açıklandı

Ersin Kılıç 20.03.2019 - 11:47
Efsane dizi Friends'in neden geri dönemeyeceği açıklandı

Friends dizisini eminim biliyorsunuzdur. Yabancı dizi izleyen hemen hemen herkesin birkaç bölüm de olsa izlediği, kiminin ise favorileri arasında (benim gibi) olan dizinin uzun bir süredir geri dönmesi gerektiğine dair haberler duyuyoruz. Dizinin yapımcısı ise Friends'in neden geri dönemeyeceğini yaptığı yeni bir söyleşide tekrar dile getirmiş.

Dizinin yapımcısı Friends'in neden geri dönemeyeceği açıklandı

Friends dizisinin yaratıcılarından biri olan Marta Kauffman, Rolling Stone dergisi ile yeni bir söyleşi yapmış ve bu söyleşide konu tabi ki dizinin olası bir geri dönüşüne gelmiş. Dizinin ruhunda olan şeyin günümüzde olmadığını belirten Kauffman, geri dönüşün neden olmayacağı ile ilgili ufak bir açıklama yapmış. "Birincisi dizinin çekildiği zaman döneminde arkadaşlarınız aileniz gibiydi. Bu durum günümüzde artık böyle değil. İkinci olarak bize bir faydası olur mu bilemiyorum. Dizi gayet güzeldi ve insanlar onu çok sevdi. Yapılacak bir geri dönüş insanları hayal kırıklığına uğratabilir."

Açıkçası dizinin büyük bir hayranı olarak yıllardır dedikoduları dolaşan bir geri dönüşe ben de karşıyım. Bazı güzel şeyleri tadında bırakmak gerekiyor. Friends her ne kadar 10 sezon sürmüş olsa bunu başarmış bir diziydi ve öyle de kalması gerektiğini düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 17:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.03.2019 19:47
Ben dizi olarak geri dönmeyeceğini biliyorum ancak aynı oyuncularla geri dönemez.Farklı oyuncular ve senaryoda farklılıklar yaparak Friends 2 çekilebilir. Çok iyi oyunculvar.Bunu yapsınlar.Aybüke
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.03.2019 10:42
Dizi olarak geri dönmemeli zaten oyuncular yaşlandı olaylar da aynı seyirde farklılaşmıştır her şeyin bu kadar değişmiş olması Friends gibi hissettirmeyebilir ama sadece 1 tane film yapılsa 2-3 saatlik bir filmde onları tekrar izlesek muhteşem olur ve gişe rekorları kırar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.03.2019 08:03
Dünyadaki en iyi dizilerden biri. Keşke eskileri tekrar televizyonda yayınlansada yeni nesil haberdar olsa.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.03.2019 02:07
Açıkçası How i met your mother'ı daha çok sevmiştim.Kişiseldir elbet, ama esprileri ve sitcom mantığı daha kararındaydı, her an atılan her adıma eklenen kahkakaha seslerinin tırttan muzdaribidir Friends. Güzel mi ? Kötü değil, sıcak. Çünkü dönem sıcaktı, aslında geçmişe duyulan özlemdendir sevginiz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.03.2019 22:13
Bence de doğru karar. Dizinin büyük bir hayranı olsam da bende istemiyorum. Aynı başarıda olacağına inanmak zor geliyor. Dizi 10 sezon boyunca aynı kalitede devam etti, benzer diziler (örn Tbbt, Himym gibi) giderek kaliteyi düşürse de Friends in her bölümü ayrı güzel. Tadında bırakmak en iyisi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Friends yapımcısı: 'Dizinin ruhunda olan şey artık yok'
İlginizi Çekebilir