Front Mission Evolved'ın çıkış tarihi

Merlinin Kazanı 20.08.2010 - 10:18
Square Enix, klasik serinin yeni oyunu için tarih verdi
Double Helix ve Square Enix işbirliğiyle geliştirilmekte olan aksiyon oyunu Front Mission Evolved'ın çıkış tarihi duyuruldu. Oyun 8 Ekim 2010'da, PS3, X360 ve stereoskopik 3D (ve 3D'siz) olarak PC için piyasaya sürülecek.

Oyuncular, devasa bir insanımsı, tamamen kişiselleştirilebilir bir savaş makinesi olan Wanzer'ı kontrol edecek ve kendilerini yıkım dolu bir dünyanın ortasında bulacak.

Front Mission Evolved'ın çıkış tarihi
Hikâye:

Gelecekte dünya oldukça değişmiştir. Teknoloji son derece ilerlemiştir. Ülkeler birleşerek devasa jeopolitik bloklar haline gelmiştir. Ancak ne yazık ki tek bir şey değişmeden kalmıştır – insanların savaş tutkusu. Bir terörist saldırı U.C.S.’nin değerli yörünge asansörlerinden birini yok ettiğinde, askeriye tehdidi ortadan kaldırmak üzere devreye girer.

Genç bir mühendis olan Dylan Ramsey bir anda kendisini yıkım, komplo ve parçalanan ittifakların ortasında bulur. Bu yüksek tempolu üçüncü şahıs savaş oyununda, Ramsey’in hikayesini yaşayacaksınız.

Her iki ele ve omuzlara yerleştirilebilen silahlar da dahil olmak üzere çeşitli silah ve parçalar arasından seçim yaparak Wanzerinizi kişiselleştirin ve savaşmaya başlayın.

Yeni bir mücadeleye hazır olduğunuzu düşünüyorsanız, birbirinden zorlu çokluoyuncu savaşları için online savaşçıların arasına katılın!

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 21:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
Front Mission Evolved'ın çıkış tarihi
İlginizi Çekebilir