Frostpunk'ın yeni eklentisi Endless Mode'un yapımı tamamlandı.

Korhan ONUK 19.11.2018 - 11:29
Bu kadar beklememize değecek gibi.

11-Bit Studios tarafından geliştirilen ve 24 Nisan 2018 tarihinde çıkış yapan Frostpunk birçok oyuncu tarafından beğenilmişti. Dünya'nın buzul çağına girdiği bir dönemde geçen oyun hayatta kalma ve şehir kurma türlerini başarıyla birleştiriyordu. Bu yapımcılar, oyunun yeni eklentisi Endless Mode'un birkaç gün içinde oynanabilir olacağını açıkladılar.

Endless Mode birçok yeni özellik getiriyor.

Haziran ayında yayımlanan Survival eklentisinden sonra, Endless Mode'un bu kadar geç çıkmasının ardında güzel bir sebep var. Yapımcı ekip, yapmayı planladıklarından daha fazlasını eklentinin içine dahil etmişler, bu da geliştirilme sürecini uzatmış. 

Endless Mode, kendi içinde iki farklı alt mod barındıracak. Bu modlardan ilki olan Serenity, size binalara yoğunlaşmanız için fırsat verecek. Bu modda hava şartları daha iyi olacak, bulacağınız kaynak miktarı da hayli fazla olacak. 

Endurance ise eklenecek olan ikinci modumuzun adı. Videoda, bu modun zor bir deneyim olacağı özellikle belirtiliyor. Hava şartları daha çetin olacak. Ayrıca işlerinizde kullandığınız automaton adındaki robot işçilerinizin kapanmasına yol açan, normal oyunda yer almayan bazı sorunlarla karşılaşacaksınız. Dört farklı başlama noktasından birini seçeceğiniz modda, orijinal oyundaki gibi zorluğu istediğiniz gibi değiştirebileceksiniz. 

Endless Mode'un adından da belli olduğu üzere, bu iki modda bir süre sınırı olmayacak. Tüm binalar ve yasaları açmanız ise mümkün olacak. Ayrıca oyundaki dünyanın sürekli değişeceği ve tamamen rastgele olaylar ile karşılaşacağımız da belirtilenler arasında yer alıyor. 

Stüdyo, çıkaracağı bu yeni eklenti ile Frostpunk hayranlarını biraz daha mest edecek gibi duruyor. Yayımlanacak olan bu eklenti, tüm Frostpunk sahiplerine ücretsiz olarak dağıtılacak. Siz Frostpunk'ın yeni eklentisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 11:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.11.2018 12:18
endless mod baya iyi dün akşam oynadım 64. günde bıraktım. her 2 haftada bir fırtına geliyor onu atlatmanız gerekiyor. Her fırtınadan sonra dışarıdaki keşif alanları değişiyor. Bu, oyunu tekrar oynanabilir yaptı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.11.2018 01:29
Değişen dünya, random harita olmalı. ve tercih sonuçları hep aynı olmamalı. 3. oynamada tamamen ezbere oynayabilirsiniz . Su haliyle tekrar oynanabilirliği çok az umarım dediklerini yaparlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
hakande84
hakande84 19.11.2018 14:14
Bu oyunu ilk çıktığında severek oynadım. Hala da oynama isteğim var. Muhtemelen Endless Mode'a bir şans vereceğim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Frostpunk'ın yeni eklentisi Endless Mode yakında çıkıyor
İlginizi Çekebilir