Frozen 2 ve Star Wars: Rise of Skywalker dijital platformlarda erken yayınlandı

Murat Oktay 14.03.2020 - 23:14
Koronavirüs için firmalardan destek üstüne destek. Frozen 2 ve Star Wars: Rise of Skywalker kendinizi karantinaya almak için güzel bir sebep olabilir.

Koronavirüs'den korunmak için şu an en güzel çözüm, kendinizi karantinaya almak gibi görünüyor. Firmalar da sağolsun bu konuda ellerinden gelen desteği veriyorlar. En güzel adımlar da Disney'den geliyor şu aralar. Frozen 2'den sonra Star Wars: Rise of Skywalker da bu hafta sonu dijital platformalara geliyor.

Frozen 2 ve Star Wars: Rise of Skywalker dijital platformlarda erken geliyor

Aralık ayında sinemalarda gösterime giren Yıldız Savaşları'nın son üçlemesinin finali şu anda planlanan 17 Mart'tan dört gün önce yayınlanmaya hazır. Skywalker Yükselişi, Apple TV / iTunes, Google Play, Amazon, Vudu ve Fandango Now'a gelmiş durumda. Disney, bu erken çıkış için hiçbir duyuru yapmasa da, Frozen 2'yi üç ay erken çıkartmayı tercih etmesinin nedeni olarak, milyonlarca insanın, global bir acil durum olan koronavirüs salgınını belirtti. Disney dün yaptığı açıklamada, ailelere “bu zorlu dönemde biraz eğlence ve neşe” vermek istediğini söyledi. Frozen 2'nin dijital platformlar için çıkış tarihi olarak 26 Haziran tarihini planlanmıştı; ancak 15 Mart Pazar günü geliyor.

Frozen 2 ve Star Wars: Rise of Skywalker dijital platformlarda erken yayınlandı

Daha önce yayınladığımız Star Wars: Rise of Skywalker incelemesi film hakkında çok olumlu olmasa da, sonuçta yine de bir Star Wars filmine verilmese gereken saygıyı hak ediyor.

Star Wars: Rise of Skywalker hikayesi

Cani İmparator Palpatine'in Darth Vader'ın elinde ölmediği keşfedildiğinde, isyancılar onun nerede olduğunu bulmak için zamana karşı yarışmalıdır. Finn ve Poe, Direniş'in Birinci Ordunun yeni bir İmparatorluk kurma planlarını durdurmalarına önderlik ederken, Rey, Kylo Ren ile kaçınılmaz yüzleşmesini bekliyor.

Froze 2'nin hikayesi

Kar Kraliçesi Elsa'nın olağanüstü bir yeteneği var - buz ve kar yaratma gücü. Arendelle halkı tarafından sevgil ile kuşatılmasının ne kadar mutlu olursa olsun, Elsa kendini garip bir şekilde huzursuz bulur. Gizemli bir ses duyduğunu duyduktan sonra, kendini keşfetme yolculuğuna dönüşecek bir macera için krallığının ötesindeki büyülü ormanlara ve karanlık denizlere seyahat eder.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 22:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.03.2020 21:45
Star wars fanıyım ama millet okadar kötü film diyorki atlayarak izleyeceğim gibime geliyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.03.2020 12:29
star wars çıkmasada olurmuş... kaç yıllık fanım ben böyle bir reziliik izlemedim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.03.2020 08:55
Editörcüm yine çok geriden geliyososun. Frozen 2 digital olarak yayınlanalı bir buçuk ay oldu. Bluray i de 25 Şubat ta çıktı. Siz hangi dünyada yaşıyosunuz merak ediyorum?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.03.2020 17:44
Disney dün günü yaptığı açıklamada? :) Murat bey ne diyosunuz ,:)))
oktay1
oktay1 16.03.2020 00:04
Hacı valla kusura bakma. Gecenin bir vakti haberi yetiştirmeye çalışırken gözden kaçmış.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Frozen 2 ve Star Wars: Rise of Skywalker dijital platformlarda erken yayınlandı
İlginizi Çekebilir