FullMetal Alchemist için yeni bir oyun duyuruldu ama mobil

Aleyna Yıldırım 14.07.2021 - 10:54
Square Enix yaptığı açıklama ile sevilen anime serisi FullMetal Alchemist için iOS ve Android platformlarına çıkacak mobil bir oyun duyurdu.

Square Enix, Fullmetal Alchemist'in 20. yılına özel yapılan canlı yayında Android ve İOS cihazlar için yepyeni bir mobil oyun duyurdu. Hiromu Arakawa'nın orijinal mangasından ilham alan "Fullmetal Alchemist Mobile", serinin yıllar sonra ilk video oyunu olacak.

Fullmetal Alchemist yıllar sonra sevenleri ile buluşuyor

Square Enix, Fullmetal Alchemist Mobile için bir tanıtım videosu yayımladı. Bu yayımlanan tanıtım videosunda ne yazık ki oyunla ilgili hiçbir bilgi paylaşılmadı. Oyunun nasıl oynayacağı, nasıl görüneceği veya para kazanmanın nasıl oynanışı etkileyeceği  konusunda net bir bilgi de sunulmadı. 

Fullmetal Alchemist Mobile, yayın sırasında yapılan birkaç duyurudan sadece biriydi. Seri için bu kış ve önümüzdeki yıl bahar ayında Tokyo ve Osaka'da çeşitli sanat sergileri, seriyi anan 20. yıl dönümü kitabı çıkacak ve Fullmetal Alchemist Brotherhood animesinin ilk birkaç bölümü YouTube'da ücretsiz olarak sunulacak. Ayrıca yakında Fullmetal Alchemist'in yaratıcısı Hiromu Arakawa'dan yeni bir manga çıkacağı da söylentiler arasında.

Malesef ki sevenlerine kötü bir haberimiz de var. Fullmeteal Alchemist'in mobil oyununun ilk versiyonlarının Japonya ile sınırlı kalacak. Umarız ki sevenlerini oldukça mutlu edecek bir oyun olur.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 17:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.07.2021 20:04
Hem mobil oyun hem de Japonya ile sınırlı... Güzel olma ihtimali var mı? Var bence ama düşük ihtimal. Güzel mobil oyunlar çok nadir buluyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
FullMetal Alchemist için yeni bir oyun duyuruldu ama mobil
İlginizi Çekebilir