FullMetal Alchemist'in Live Action filmi geliyor!

Ersin Kılıç 30.03.2016 - 11:04
Özlemiştik ama..
"En sevdiğin anime/manga serisi hangileri?" diye soracak olursanız bunlar arasında kesinlikle FullMetal Alchemist serisi de yer alır. Mangaya yetişmesi sonucu farklı bir şekilde ilerlemesine karşın duygu yoğunluğundan hiçbir şey kaybetmeyen ilk seri oldukça başarılıydı. Ama manganın sona ermesi sonrasında tamamen özüne sadık olarak karşımıza çıkan FullMetal Alchemist: Brotherhood'un her anlamda mükemmel bir seri olduğunu kabul etmek gerekiyor.

Neyse efendim, işin özetine gelecek olursa Elric kardeşlerin macerasına tanıklık ettiğimiz FullMetal Alchemist'in Live Action filminin geleceği duyuruldu. Muhtemelen Brotherhood'a yani mangaya sadık kalacak olan filmi daha önce Ping Pong ve Ashita no Joe isimli filmleri de yöneten Fumihiko Sori'nin yöneteceği açıklandı. Edward Elric karakterine Ryosuke Yamada hayat verirken Alphonse Elric karakterinin metal zırhının ise tamamen CGI sahnelerden oluşacağı belirtilmiş. Muhtemelen hikayenin başlangıcında karakteri kanlı, canlı olarak göreceğiz.

Haziran 2016'da başlayıp Ağusto ayında çekimlerinin tamamlanması planlanan filmin İtalya'da çekileceği de açıklandı. Filmin vizyona giriş tarihi olarak 2017 yılı işaret ediliyor. Açıkçası çok umudum olmasa da yine de bu serinin iyi bir şekile karşımıza çıkmasını istiyorum.

FullMetal Alchemist'in Live Action filmi geliyor!
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 12:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.03.2016 18:32
Fma: Brotherhood'u ne yapın ne edin izleyin. Bu serideki kurguyu, kaliteyi ve duyguyu neredeyse diğer hiçbir seride bulamazsınız. Buna yüksek bütçeli dizi ve filmler de dahil.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.03.2016 18:21
Japon filmlerinde oyunculuk aşırı abartılı oluyor aynı eski türk filmleri gibi. Ayrıca bu evrenin japonyayla ilgisi yok bütün karakterler neredeyse avrupalı. Keşke hollywood'a gitseydi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
FullMetal Alchemist'in Live Action filmi geliyor!
İlginizi Çekebilir