G-Force gücü Nintendo’da!

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
G-Force gücü Nintendo’da!
Basın Bülteni

Disney’in yeni 3D animasyon filmi G-Force, Nintendo platformlarında canlanıyor! 18 Eylül’de Nintendo tutkunlarıyla bulaşan G-Force, oyuncuları kusursuz bir maceraya davet ediyor.

G-Force ekibinin lideri Hamster Darwin ve gözetleme eksperi sinek Mooch ile gizli devlet görevlerini yerine getirmeye hazırlanın. G-Force’un adrenalin yüklü ajanları Nintendo’da seni bekliyor…

G-Force gücü Nintendo’da!


Tüm dünyayı oyun tutkusuyla saran Nintendo’nun Wii ve DS platformlarında Disney’in beğenilen 3D animasyon filmi G-Force heyecanı yaşanıyor!

Özel eğitimli ve yüksek teknolojik cihazlarla donatılmış G-Force ekibinin lideri Hamster Darwin ve gözetleme eksperi sinek Mooch’u Nintendo sayesinde kontrol edebilecek oyun tutkunları, G-Force ajanlarıyla gizli devlet görevlerini yerine getirecekler. G-Force ajanlarıyla birlikte çevreyi manipule ederek çözecekleri bulmacalar ve aksiyon dolu sahnelerle tanışacak olan Nintendo oyuncuları, filmde görülmeyen mekanlar, yeni düşmanlar ve silahlarla karşılaşacaklar.

G-Force gücü Nintendo’da!


Darwin ve Mooch karakterlerinin dönüşümlü kullanılmasını sağlayan özel teknoloji sayesinde oyun zevkini ikiye katlayan G-Force, her karakter için farklı bir özellik sunuyor. Darwin’in jetmotoru sayesinde hız yapabilme, yükseklere uçabilme gücü ve Mooch’un zamanı yavaşlatabilme kabiliyetiyle eğlencenin doruklarına çıkarken, G-Force filminin dublajını yapan Sam Rockwell, Jon Favreau ve Bill Nighy’nin sesiyle oyunun keyfine varacaksınız.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 20:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
G-Force gücü Nintendo’da!
İlginizi Çekebilir