G.I. Joe Origins: Snake Eyes için yeni bir fragman yayınlandı

Ersin Kılıç 22.06.2021 - 00:24
G.I. Joe serisinin önemli karakterlerinden birinin orijin hikayesini anlatacak olan Snake Eyes filminin yeni fragmanı yayınlandı

G.I. Joe Origins: Snake Eyes filmi için geçtiğimiz saatlerde yeni bir fragman daha yayınlandı. Oyuncak serisiyle de tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve aynı zamanda çizgi romanlarıyla da hatırladığımız G.I. Joe serisi farklı denemeler ile sinemalarda boy göstermişti. Bu filmlerin ardından ise yapım ekibi farklı bir kulvara yöneldi diyebiliriz. Devam filmi yerine Snake Eyes solo filmi duyurmuştu. Joe'ların en bilinen üyelerinden biri olan karakterin köken hikayesine odaklanacak olan G.I. Joe Origins: Snake Eyes filmi yayınlanan ilk fragmanının ardından yeni bir fragmanla daha karşımıza çıkmış oldu. 

Snake Eyes fragmanı yayınlandı

Snake Eyes filminin yeni fragmanında hikaye detaylarına daha fazla yer verildiğini görüyoruz. Ayrıca filmde bu sefer G.I. Joe ismi de geçiyor. Daha önce The Gentlemen, Last Christmas ve Crazy Rich Asians gibi yapımlarda da boy gösteren Henry Golding'i başrolde izleyeceğimiz filmde Snake Eyes karakterinin nasıl suikastçı bir Ninja'ya dönüştüğü anlatılacak. Filmde karakter hakkında birçok bilinmeyen sorunun cevabını göreceğimiz ve ismini nasıl aldığını öğreneceğimiz de belirtilmişti.

Filmde oyuncuya Andrew Koji, Iko Uwais, Samara Weaving, Úrsula Corberó, Haruka Abe, Takehiro Hira ve Steven Allerick gibi oyuncular eşlik edecek. 23 Temmuz'da sinemalarda boy gösterecek olan Snake Eyes filminin gösterim tarihinden 45 gün sonra ise dijital platformlarda yayınlanacağı açıklanmıştı. 

G.I. Joe Origins: Snake Eyes için yeni bir fragman yayınlandı

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 04:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.06.2021 09:57
Snake eyes için Joe'ların en azılı düşmanlarından biri yazmışsınız.
Kendisi GI Joe üyesi değil miydi ?

--------------------------

O kadar çok anti hero filmi geliyor ki, kafa gitmiş. Düzelttim teşekkürler :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.06.2021 17:45
Biraz özgün bir isim bulamadınız mı? Her şeye origins aw
Kalan Karakter: 300 Gönder
G.I. Joe Origins: Snake Eyes için yeni bir fragman yayınlandı
İlginizi Çekebilir