G.I. JOE: The Rise of The Cobra'nın karakter listesi açıklandı

Ceren Güneş 3.06.2010 - 12:31
G.I. JOE: The Rise of The Cobra'nın karakter listesi açıklandı

         EA Games'in çıkış tarihi yaklaşan oyunu ''G.I.JOE: The Rise of The Cobra'' için karakter listesi açıklandı ve ayrıca karakterlerin tanıtımının yapıldığı bir de video yayımlandı. Oyun karakterlerinde de aynı adlı sinema filmine bağlı kalındı. Oyun severler için Xbox 360, PS3, PS2, PSP, Wii, DS, PC ve Mobil platformlarına çıkış tarihi 4 Ağustos 2009 belirlenirken, sinema severler ise "G.I. JOE: The Rise of The Cobra" filmini 3 gün sonra, yani 7 Ağustos 2009'da izleme şansına kavuşacaklar.

         40 yılı aşkın bir süredir, aksiyon oyuncakları, çizgi roman, çizgi film ve TV dizisi kulvarında başarısını sürdürmüş olan "G.I.JOE"; EA Games ile oyun sektöründe, Hasbro & Paramount Pictures işbirliği ile de beyaz perdede ''G.I. JOE: The Rise of The Cobra'' (Kobra'nın yükselişi) adıyla yoluna devam edecek.

         Oyuna gelirsek: Yeni nesil grafiklerin ve teknolojinin kullanımıyla birlikte alacağınız görsel zevkin yanında,adrenalini yüksek, görev tamamlama temasına dayalı, iyilerin ve kötülerin savaşını yöneteceksiniz. Her biri ayrı özelliklere ve silahlara sahip olan 16 karakterden (4 tanesi ekstra olarak açılabilecek) seçim yapıp, diğer "G.I.JOE" karakterlerini de yardıma çağırabileceğiniz. Oyun 2 kişilik işbirliği modu olanağı sunuyor, karakterler ise görevler tamamlandıkça açılabilecek.

         Oyundaki karakterler ise yakın mesafede etkili olan komandolar, üstün nişancılık yeteneklerine sahip uzak mesafe ağır silah uzmanları ve ikisi arasında dengede olan kombat askerleri olmak üzere 3 gruba ayrılıyor.

İşte oyun için açıklanan seçilebilir ve açılabilir karakter listesi:

01. Backblast
02. Baroness
03. Beachhead
04. Duke
05. Firefly
06. Flash
07. Gung-Ho
08. Heavy Duty
09. Kamakura
10. Neo Viper
11. Ripcord
12. Scarlett
13. Shipwreck
14. Snake-Eyes
15. Storm Shadow
16. ?


Karakter tanıtım videosunu buradan izleyebilirsiniz.



Oyunun E3 2009 videosunu buradan izleyebilirsiniz.



KAYNAK
G.I. JOE: The Rise of The Cobra'nın  karakter listesi açıklandı
videogamesblogger.com


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 18:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
G.I. JOE: The Rise of The Cobra'nın  karakter listesi açıklandı
İlginizi Çekebilir