GACUCON: Oyunculara özel gemi tatili

Murat Oktay 10.05.2022 - 14:38
Size bomba gibi bir haberimiz var. Binlerce oyuncu, cosplay, MTG oyuncuları için özel gemi tatili yapmak ister misiniz? Cebinizde 25 bin liranız varsa GACUCON tatili sizi bekliyor.

Gezmek, eğlenmek tabi ki biz oyuncuların da hakkı. Bunu gören firmalar da bizim ihtiyaçlarımızı karşılamak için birbiri ile yarışıyorlar. Bunun en son örneğini de Amerika'dan gördüm. Bir Cruise firması tarafından oyuncu ve geekler için organize edilen GAUCON etkinliği bu yaz gerçekleştiriliyor. Bir çok etkinlikten farklı olarak GACUCON, oyunculara özel gemi tatili olarak tasarlanmış.

GACUCON, oyunculara özel gemi tatili fırsatı sunuyor

6 gün 7 gecelik etkinlikte, Jamaica, CocoCay, Haiti gibi Karayip ülkeleri ziyaret edilecek. Tabi biz oyuncular için her şey düşünülmüş. VR'dan tutun, bilgisayar ve konsollar için gemide bir çok özel bölüm açılmış.

Ayrıca Dungeon and Dragons temalı hazırlanan birçok etkinlik de bulunuyor. MTG (Magic the Gathering) oyuncularına özel olarak hazırlanan alanda, kart oyunu için özel masalar da oluşturulmuş.

Cosplay yapmayı sevenler için de özel etkinlikler tasarlanmış. Rol yapma bölümleri, özel yarışmalar GACUCON etkinliği çerçevesinde gerçekleştirilecek.

GACUCON: Oyunculara özel gemi tatili

Kulağa oldukça hoş gelen bu tatilin bir kişilik fiyatı 1.602 USD. bizim paramızda karşılığı yaklaşık 24.500 Liraya denk geliyor. Elbette bu tek kişi için ancak iki kişilik odada kalma fiyatı. Firma bu noktada bir güzellik yapmış ve iki kişi için fiyatını 2.002 USD, yani 30.500 TL olarak belirlemiş. Bu fiyata, düzenlenecek etkinliğe giriş ücreti de dahil.

Zaten arkadaşlarınız ile toparlanıp gitmezseniz, tek başınıza ilk birkaç gününüzü sadece arkadaş edinebilmek için harcayabilirsiniz. Zaten tatilde tek başına olmayı kim ister ki?

Etkinlik için harcanacak ücret elbette bununla sınırlı değil. Gemi Miami'dan yola çıkıyor. Bu sebeple oraya kadar olan uçak biletinizi de kendiniz almanız gerekecek.

GACUCON'u biraz ti'ye alarak anlattık ama oldukça keyifli bir etkinlik olacak gibi görünüyor. Şu anki ekonomik durumumuzda, böylesi bir eğlenceye ülkemizden katılabilecek kişi sayısı ne yazık ki çok çok sınırlı. Ancak bu tarz etkinliklerin de olduğunu bilmenizi istiyoruz. Kimbilir, belki günün birinde katılma şansımız olabilir.

Detaylı bilgiyi firmanın websitesinden alabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 11:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.05.2022 23:27
Baktığınızda fiyat çok iyi tek fark vize sorunu ve bilet fiyatları.. Yani Türkiyeden gitse gitse fenomenler gider bir gün bende fenomen olursam tüm oyuncuları ücretsiz toplicam
MK Okuru
MK Okuru 11.05.2022 09:10
Seçim vaadi gibi yorum yapmışsın :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
GACUCON: Oyunculara özel gemi tatili
İlginizi Çekebilir