Galactic Civilizations III, Epic Store'da ücretsiz

Özgür Deveci 21.01.2021 - 18:37
Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da aksiyon macera oyunu Galactic Civilizations III Ultimate Edition ücretsiz oldu.

Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da haftanın ücretsiz oyunu belli oldu. Düzinelerce eşsiz ırk arasından seçim yaparak diplomasi, casusluk, teknolojik gelişmeler ve daha fazlasıyla galakside adınızı duyuracağınız Galactic Civilizations III'ün Ultimate sürümü, 21-28 Ocak tarihleri arasında Epic Store'da ücretsiz olarak dağıtılacak. 28 Ocak Perşembe günü Türkiye saati ile 17:59'a kadar ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz oyunu bedava olarak alırsanız, kütüphanenize kalıcı olarak eklenecek.

Ayrıca önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunu da belli oldu. Mistik yaratıklar ve sınırsız keşifle dolu benzersiz bir 2D metroidvania platform oyunu olan Dandara: Trials of Fear Edition, 28 Ocak-4 Şubat tarihleri arasında Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak dağıtılacak.

Galactic Civilizations III, Epic Store'da ücretsiz

Epic Store'da haftanın ücretsiz oyunu belli oldu

Bir gün insanlar uyandıklarında galakside yalnız olmadıklarını öğrenseydi ne olurdu? İnsanlar uzaya açılarak kendi tarihlerine ve gayelerine sahip olup adlarını duyurmak isteyen diğer uzaylı uygarlıklarını keşfediyor. Galactic Civilizations III'te insan, drengin, altarian ve çok daha fazlası arasından seçim yapacak ve bugüne kadarki en büyük 4X strateji oyunlarından birinde uygarlığınıza altın çağı yaşatacaksınız.

Galactic Civilizations III Ultimate Edition

Yeni ve gizemli kaynaklardan gelen tehditlerle yüzleşirken ve zorlukların üstesinden gelirken yeni teknolojileri araştıracak, yıldız gemileri tasarlayacak ve yeni dünyaları kolonileştireceksiniz. Bunu yaparken ticaret görüşmeleri ve antlaşmalar imzalayacak, savaş açacak, düşmanlarına karşı casusluk yapacak ve sıra dışı vatandaşlar yaratacaksınız. Oyunda amacınıza ulaştıktan sonra her biri kendi tarihine, teknoloji ağacına, gemi bileşenlerine ve daha fazlasına sahip olan çok sayıda uzaylı uygarlığından biri olarak tekrar oynayabilirsiniz. Galactic Civilizations III, Crusade ve Retribution genişletmeleriyle paket hâlinde geliyor ve daha büyük bir oynanış deneyimi için Mega Events eklentisini içeriyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 03:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spider_hip
Spider_hip 22.01.2021 04:53
Efsana oyundur. Zamanında bunu da GalCİv2'yi de epey oynamıştım. İşi gücü olmayanlar için uzun kış gecelerinde kahve eşliğinde süper gider.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Galactic Civilizations III, Epic Store'da ücretsiz
İlginizi Çekebilir