Galata Kulesi, PUBG Mobile oyununa eklendi

Ersin Kılıç 21.10.2022 - 12:30
Türkiye ve İstanbul’un simgelerinden biri olan Galata Kulesi, PUBG Mobıile'ın en bilinen haritalarından biri olan Erangel haritasına ekleniyor.

PUBG Mobile için yeni bir güncelleme yayınlandı ve bu güncelleme ile birlikte Galata Kulesi oyuna eklendi. Erangel haritasına eklenen Galata Kulesi böylelikle dünyanın dört bir yanından birçok oyuncu tarafından görülebilecek. Konuyla ilgili verilen bilgiler ise şu şekilde;

İstanbul’un simgelerinden Galata Kulesi, PUBG Mobile'a eklendi

Oyunun en ikonik ve sevilen haritalarından Erangel’e eklenen Galata Kulesi ile PUBG MOBILE’a yepyeni dinamikler de geliyor. 

Galata Kulesi, PUBG Mobile oyununa eklendi

Galata Kulesi ve Türkiye’nin tanıtımına büyük bir katkı sağlayacak olan bu yenilik aynı zamanda birçok ödüllü etkinliğin de başlangıcı anlamına geliyor. Oyuncular, etkinlik için özel hazırlanan oyun içi sayfaya girerek birbirinden güzel ödüllerin sahibi olabilecek.

Tencent Türkiye Ülke Müdürü Aras Şenyüz, “Bugüne kadar yerel pazarda öncelik verdiğimiz lokalizasyon çalışmalarını şimdi bir üst noktaya taşıyor ve  bu kez kültürel bir değerimiz olan Galata Kulesini  tüm dünyaya tanıtıyoruz. Galata Kulesi’nin PUBG MOBILE’da yükselecek olmasından dolayı gururluyuz. PUBG MOBILE olarak ülkemizin tanıtımına da katkıda bulunacak bu gelişmeyi bir başlangıç olarak görüyor, oyunseverleri önümüzdeki dönemlerde de yeni sürprizlerle buluşturmak için sabırsızlanıyoruz” dedi.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 06:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
Galata Kulesi, PUBG Mobile oyununa eklendi
İlginizi Çekebilir