Galatasaray Espor PUBG Mobile kadın takımı şampiyon oldu

Atıf Doğan Özcan 6.07.2022 - 09:40
Galatasaray Espor PUBG Mobile kadın takımı Lady Ligi’nde finalde rakibini geçerek şampiyonluğunu ilan etti. Zorlu mücadelelerin ardından gülen taraf oldular.

Ülkemizin büyük kulüpleri Espor branşına yatırım yapmaya devam ediyorlar. Galatasaray Espor kadın takımı bu alanda başarılı bir dönemi geride bıraktı. Zorlu maçların ardından rakiplerini sırayla eleyen tecrübeli kadın oyunculardan kurulu olan takım ligi zirvede bitirdi.

Galatasaray Espor kadın takımı gücünü gösterdi

Galatasaray Espor branşında bir başarı daha elde etti. Galatasaray Espor Kadın takımı bir süredir devam etmekte olan Bonfire Happy Moon Lady Ligi’nde finalde rakibini geçecek şampiyonluğunu ilan etti. Zorlu geçen ligde ipi göğüs takımın oyuncuları oldukça başarılı bir turnuva sergilediler. Takımın başarılı kadrosu, final maçında S2G Esports takımıyla karşılaştı.

Final serisi 2 Temmuz tarihinde start almıştı. Güzel işler çıkaran iki takımın final serisi, seyir zevki çok yüksek olan maçlar olarak karşımıza geldi. Her iki takımında oyuncuları finali sonuna kadar hak ettiler. Ülkemizde Espor branşına önem veren ve gelişmesine katkı sağlayan bütün takımlara teşekkür ediyoruz. Ayrıca Şampiyon takım olan Galatasaray Espor kadın takımı ve S2G Esports Kadın takımını final serisinde sergiledikleri güzel oyun ve ligde çıkardıkları iyi işler için tebrik ediyoruz. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 21:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
Galatasaray Espor PUBG Mobile kadın takımı şampiyon oldu
İlginizi Çekebilir