BBL Esports Valorant takımından bir ayrılık haberi geldi

Atıf Doğan Özcan 29.06.2022 - 01:38
BBL takımının en sevilen oyuncularından birisi olan Paura kariyeriyle alakalı bir paylaşım yaptı. Alınan bu kararın ise tamamen kendisine ait olduğunu belirtti.

BBL Esports forması giyen sevilen oyuncu Paura 28 Haziran tarihinde kariyeriyle alakalı bir karar aldığını ve bunu uygulamaya kararlı olduğunu detaylarıyla beraber anlattı. BBL hayranları tarafından üzüntüyle karşılanan bu kadar karşısında yapılacak bir şey olmadığı çok ortada.

Melih “Paura” Karaduman BBL Esports kadrosunda artık inaktif

Sevilen oyuncu kişisel Twitter ve TwitLonger hesabından yaptığı paylaşımda, almış olduğu bu kararın nedenlerini detaylı bir şekilde açıkladı. Oyuncu bugün itibariyle tamamen kendi kararıyla BBL Esports kadrosunda artık inaktif olarak yer alacak. 2021 yılının aralık ayından beri takımda yer alan Paura, aldığı kararda en etkili nedenin takım içindeki ciddi fikir uyuşmazlığı olduğunu dile getirdi.

BBL Esports Valorant takımından bir ayrılık haberi geldi

Açıklamasında, takımın bir araya geldiği günden beri takım içinde oyuna nasıl yaklaşmaları gerektiği konusunda ciddi fikir ayrılıkları olduğunu dile getirdi. Karaduman, “LCQ öncesinde takımla beraber bir toplantı yaptık ve sonrasında görüş farklılıklarımızın kapanmayacağının farkına vardım. Hem takım için hem de kendim için inaktif konuma geçmenin en doğrusu olduğuna kadar verdim” dedi.

Bu ayrılık sonrasında takım içinde dengelerin nasıl değişeceği ise merak konusu. 24 yaşındaki Paura’nın kariyerinin nasıl devam edeceği yönünde ilerleyen günlerde bir açıklama yapacağını belirtti. Son zamanlarda oldukça iyi işler çıkartan BBL Esports, EMEA’da iki kere playoff’u çok az farkla kaçırmıştı.

Güncel BBL Valorant Esports kadrosu

  • Ali Osman “AsLanM4shadoW” Balta
  • Hüseyin “aimDLL” Kabişteke
  • Mehmet “Turko” Özen
  • Doğukan “QutionerX” Dural

Geçtiğimiz günlerde Valorant 5. Bölüm 1. Kısım güncellemesini oyuna dahil etmiş ve oyunculardan oldukça fazla beğeni almıştı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 11:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
BBL Esports Valorant takımından bir ayrılık haberi geldi
İlginizi Çekebilir